Word partner van Dune Pebbler uitgelichte afbeelding

Samen maken we het verschil

Word partner van Dune Pebbler

Wij werken graag samen. Samen in ons team, samen met onze klanten én samen met partners. Met als resultaat duurzame en transparante relaties. Samen staan we namelijk sterker. Wil je met ons samenwerken?

Partner worden van Dune Pebbler?

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

Over Dune Pebbler

Dune Pebbler is ontstaan uit de combinatie van het voormalig Dune Reclamebureau en internetbureau Pebbler. Dune Reclamebureau had al meer dan 30 jaar ervaring met vastgoedmarketing en later creatieve marketing in bredere zin. Pebbler is in 2011 gestart en heeft in korte periode een sterke positie verworven in de regio op het gebied van webdevelopment en online marketing.

Na de overname van Dune Reclamebureau door Ivo Vittali en Alex Kulk werden de organisaties samengevoegd, wat in juni 2016 leidde tot Dune Pebbler. Een nieuwe naam, een nieuw bedrijf. Dat vraagt natuurlijk om een nieuwe, inspirerende koers. Wij werken vanuit een aantal kernwaarden. Onze kernwaarden zijn bepalend voor wie we zijn en waar we voor staan. Samen, Humor, Human focus, Passievolle nuchterheid en Talent, dat is onze basis. Dit vinden we belangrijk.

Samenwerken

Wij werken met een bevlogen team op het vakgebied van strategie, (online) marketing, design en websites. Nieuwe merken creëren, sterker maken en laten groeien. Dat is wat wij doen voor nationale en internationale organisaties. Als marketingbureau vertalen we samen het verhaal achter het merk naar concrete marketingplannen. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, enthousiasme en humor.

Onze creative habitat aan de Maessloot 6 in Rijnsburg beschikt over een vast team, bestaande uit marketeers, project managers, ontwerpers en web developers. Om onze plannen naar een hoger niveau te tillen, werken we graag samen met vaste partners/leveranciers. Tekstschrijvers voor onze diverse doelgroepen, fotografen voor corporate shoots of vastgoedprojecten, videografen die onze scripts perfect kunnen uitrollen, (3D) designers die sprekende visualiaties maken voor onze vastgoedprojecten, noem het maar op. Verras ons met jouw specialiteit en dan nodigen we je graag uit om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Partner worden van Dune Pebbler?

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.