Website Zuid-Holland uitgelichte afbeelding

De digitale afspiegeling van de organisatie

Website Zuid-Holland

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Die eerste indruk vindt tegenwoordig vrijwel altijd online plaats. Het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website Zuid-Holland bepalen deze eerste indruk. Jouw website is daarom het belangrijkste visitekaartje. Onze creatieve team in de studio en webontwikkelaars zorgen voor een verrassend, maar doeltreffend ontwerp en een optimale gebruikerservaring (UX design) zodat bezoekers de beste online ervaring hebben.

Meer weten over Website Zuid-Holland

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler webdesign design web website

Webdesign Zuid-Holland

Een websitebezoeker haakt af wanneer het ontwerp en de technologie verouderd zijn, waardoor de website bijvoorbeeld traag is, niet gebruiksvriendelijk is of niet geschikt is voor mobiel gebruik. Daarom moet jouw website opvallen en meer aanspreken dan die van je concurrenten. Een ontwerp dat past bij jouw organisatie zal de boodschap duidelijker overbrengen aan je doelgroep. Verras je bezoekers dus met een sprankelend design. Met behulp van het interactieve XD platform kun je als klant tijdens het proces meekijken en feedback geven.

Corporate websites Zuid-Holland

Onze ontwikkelaars vertalen het webdesign naar een website en zorgen voor een optimale gebruikerservaring. Wij maken voornamelijk gebruik van WordPress en bouwen alle templates volgens de standaard. Het gebruik van generieke templates is bij ons uit den boze. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site optimaal wordt weergegeven op alle apparaten en in elke schermverhouding. De bouw en inrichting dragen bij aan een goede basisvindbaarheid van de website in zoekmachines.

Landingspagina’s

Ben je op zoek naar een (actie)pagina waar een bezoeker op belandt na bijvoorbeeld een online of offline advertentie? Dan is een landingspagina de perfecte kans hiervoor. Met een landingspagina bereik je potentiële klanten en kan je ze overhalen om actie te ondernemen. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, responsive en SEO-vriendelijke landingspagina’s, die passen bij jouw bedrijf, dienst of product.

Webshop Zuid-Holland

Een webshop biedt de ideale gelegenheid om gemakkelijk de consument te bereiken met jouw producten. Onze webshops zijn veelzijdig en bijzonder eenvoudig in gebruik. Het implementeren en vullen met content kan snel worden gedaan. De webshop is gebouwd volgens de nieuwste richtlijnen en is gebruiksvriendelijk voor zowel de ondernemer als de gebruiker. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat de bezoeker een bestelling plaatst.

Hoe werkt de realisatie van een website?

Briefing

Met elkaar aan tafel bespreken we het doel, de wensen en mogelijkheden van de website. We inventariseren alle input en stellen een projectteam samen. Hieruit volgt een interne kick-off van het project en de ontwerper gaat aan de slag met het design.

Design

De ontwerper zorgt voor een webdesign dat past bij jouw organisatie en het doel van de website. Is de website puur informatief? Of is het juist een actiepagina? Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk overgebracht wordt. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven. Na akkoord op het design, gaat de webdeveloper aan de slag.

Bouw

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen alle templates conform de standaard. Aangekochte 12-in-een-dozijn templates beschouwen wij als een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven.

Livegang

Wanneer de website gereed is om live te gaan, wordt de livegang gepland. De developer zorgt ervoor dat op het aangegeven moment de website live staat en gecontroleerd is. Gefeliciteerd, de website is live! Nu gaat het online avontuur pas echt van start.

Beheer en onderhoud

Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal zelf te plaatsen, maar dit kun je ook overlaten aan onze content managers. Onze websites voldoen aan alle vereisten met betrekking tot beveiliging en bescherming van persoonsgegevens, denk aan SSL-certificaten en privacy statements. Ook worden ze gehost op een hoogwaardige hostingserver. Zo blijft de website qua techniek altijd state-of-the-art en veilig.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Naast de technische basis van de site is de juiste content van groot belang voor de vindbaarheid. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, moeten de techniek en content voornamelijk worden afgestemd op de bezoeker. Hoe beter jouw website voorziet in zijn/haar contentbehoefte, des te beter scoort de website in Google. Het ‘vullen’ van de website met passende content is een zorgvuldige klus. Hierbij helpen we je graag.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Landingspagina
  • Projectwebsite
  • SEO
  • Corporate website
  • Webapplicatie
  • Hosting
  • Webshop
  • Beheersysteem
  • Domeinbeheer

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Website Zuid-Holland gerelateerde projecten

Meer weten over Website Zuid-Holland

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.