Website Rijnsburg uitgelichte afbeelding

De digitale afspiegeling van de organisatie

Website Rijnsburg

Een eerste indruk maak je maar één keer en deze vindt bijna altijd online plaats. Daarom is het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website Rijnsburg van groot belang als visitekaartje voor jouw bedrijf. Onze creatieve studio en web developers zorgen voor een doeltreffend en verrassend ontwerp met een optimale gebruikerservaring (UX design), zodat jouw bezoekers de beste online ervaring krijgen.

Meer weten over Website Rijnsburg

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler webdesign design web website

Webdesign Rijnsburg

Wanneer het design en de techniek van een website verouderd zijn, kan een bezoeker afhaken omdat de website bijvoorbeeld traag is, niet gebruiksvriendelijk is of niet geschikt is voor mobiel. Om de concurrentie voor te blijven, moet jouw website opvallen en de doelgroep aanspreken met een ontwerp dat past bij jouw organisatie en de boodschap duidelijk overbrengt. Verwen jouw bezoekers met een sprankelend design en maak gebruik van ons interactieve XD-platform om als klant tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven.

Corporate websites Rijnsburg

Bij ons vertalen onze developers het webdesign naar een website met een optimale gebruikerservaring. Wij maken voornamelijk gebruik van WordPress en bouwen alle templates volgens de standaard. Wij vermijden 12-in-een-dozijn templates die elders worden aangekocht. Elke website die wij opleveren is vanzelfsprekend responsive, wat betekent dat de site op elk apparaat en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven. De bouw en inrichting van de website dragen bij aan de goede vindbaarheid ervan in zoekmachines.

Landingspagina’s

Op zoek naar een (actie)pagina waar bezoekers landen na bijvoorbeeld een online of offline advertentie? Dan is een landingspagina de perfecte keuze. Met een landingspagina bereik je potentiële klanten en stimuleer je hen tot actie. Wij bouwen gebruiksvriendelijke, responsive en SEO-vriendelijke landingspagina’s die passen bij jouw bedrijf, dienst of product.

Webshop Rijnsburg

Een webshop is dé manier om consumenten eenvoudig te bereiken en jouw producten aan te bieden. Als ervaren webdeveloper in Rijnsburg zorgen wij voor veelzijdige en zeer gebruiksvriendelijke webshops. We kunnen deze snel implementeren en vullen met content. De webshop wordt gebouwd volgens de modernste richtlijnen en is toegankelijk voor zowel ondernemer als gebruiker. Ons doel is altijd hetzelfde: de bezoeker stimuleren om een bestelling te plaatsen.

Hoe werkt de realisatie van een website?

Briefing

Met elkaar aan tafel bespreken we het doel, de wensen en mogelijkheden van de website. We inventariseren alle input en stellen een projectteam samen. Hieruit volgt een interne kick-off van het project en de ontwerper gaat aan de slag met het design.

Design

De ontwerper zorgt voor een webdesign dat past bij jouw organisatie en het doel van de website. Is de website puur informatief? Of is het juist een actiepagina? Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk overgebracht wordt. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven. Na akkoord op het design, gaat de webdeveloper aan de slag.

Bouw

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen alle templates conform de standaard. Aangekochte 12-in-een-dozijn templates beschouwen wij als een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven.

Livegang

Wanneer de website gereed is om live te gaan, wordt de livegang gepland. De developer zorgt ervoor dat op het aangegeven moment de website live staat en gecontroleerd is. Gefeliciteerd, de website is live! Nu gaat het online avontuur pas echt van start.

Beheer en onderhoud

Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal zelf te plaatsen, maar dit kun je ook overlaten aan onze content managers. Onze websites voldoen aan alle vereisten met betrekking tot beveiliging en bescherming van persoonsgegevens, denk aan SSL-certificaten en privacy statements. Ook worden ze gehost op een hoogwaardige hostingserver. Zo blijft de website qua techniek altijd state-of-the-art en veilig.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Naast de technische basis van de site is de juiste content van groot belang voor de vindbaarheid. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, moeten de techniek en content voornamelijk worden afgestemd op de bezoeker. Hoe beter jouw website voorziet in zijn/haar contentbehoefte, des te beter scoort de website in Google. Het ‘vullen’ van de website met passende content is een zorgvuldige klus. Hierbij helpen we je graag.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Landingspagina
  • Projectwebsite
  • SEO
  • Corporate website
  • Webapplicatie
  • Hosting
  • Webshop
  • Beheersysteem
  • Domeinbeheer

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Website Rijnsburg gerelateerde projecten

Meer weten over Website Rijnsburg

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.