Website Leiden uitgelichte afbeelding

De digitale afspiegeling van de organisatie

Website Leiden

De eerste indruk die een website maakt, is van groot belang. Het bepaalt immers vaak of een bezoeker op de website blijft of niet. Ons team van creatieve ontwerpers en ervaren web developers zorgt voor een verrassend, doeltreffend ontwerp en een optimale gebruikerservaring (UX design). Zo zorgen we ervoor dat jouw website Leiden een indrukwekkende en positieve eerste indruk maakt, en dat de bezoekers de beste online ervaring krijgen.

Meer weten over Website Leiden

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler webdesign design web website

Webdesign Leiden

Als een website verouderd is op het gebied van design en techniek, kan een bezoeker snel afhaken. De site kan bijvoorbeeld traag zijn, niet gebruiksvriendelijk of niet geschikt voor mobiele apparaten. Het is daarom belangrijk dat jouw website opvalt en meer aanspreekt dan die van jouw concurrenten. Een ontwerp dat past bij jouw organisatie zal de boodschap duidelijker overbrengen bij de doelgroep. Zorg ervoor dat jouw bezoeker wordt verrast met een sprankelend design. Dankzij het interactieve XD-platform kun je als klant meekijken en feedback geven tijdens het proces.

Corporate websites Leiden

Onze ontwikkelaars zetten het webdesign om naar een website en zorgen voor een optimale gebruikerservaring. We bouwen onze websites voornamelijk met WordPress en maken alle templates volgens de normen. Aangekochte sjablonen uit de doos zijn voor ons uit den boze. Elke website wordt natuurlijk responsief opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven. De bouw en inrichting dragen bij aan een goede vindbaarheid van de website in zoekmachines.

Landingspagina’s

Ben je op zoek naar een specifieke pagina waarop bezoekers landen na het klikken op een online of offline advertentie? Een landingspagina is hiervoor de ideale oplossing. Met een landingspagina kun je potentiële klanten bereiken en hen aanzetten tot actie. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, responsive en SEO-vriendelijke landingspagina’s die passen bij jouw bedrijf, dienst of product.

Webshop Leiden

Een online winkel biedt de perfecte gelegenheid om consumenten gemakkelijk te bereiken met jouw producten. Onze webshops zijn veelzijdig inzetbaar en uiterst gebruiksvriendelijk. We kunnen deze snel implementeren en vullen met content. De webshop is gebouwd volgens de nieuwste richtlijnen en is gemakkelijk te gebruiken voor zowel de ondernemer als de gebruiker. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat bezoekers een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de realisatie van een website?

Briefing

Met elkaar aan tafel bespreken we het doel, de wensen en mogelijkheden van de website. We inventariseren alle input en stellen een projectteam samen. Hieruit volgt een interne kick-off van het project en de ontwerper gaat aan de slag met het design.

Design

De ontwerper zorgt voor een webdesign dat past bij jouw organisatie en het doel van de website. Is de website puur informatief? Of is het juist een actiepagina? Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk overgebracht wordt. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven. Na akkoord op het design, gaat de webdeveloper aan de slag.

Bouw

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen alle templates conform de standaard. Aangekochte 12-in-een-dozijn templates beschouwen wij als een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven.

Livegang

Wanneer de website gereed is om live te gaan, wordt de livegang gepland. De developer zorgt ervoor dat op het aangegeven moment de website live staat en gecontroleerd is. Gefeliciteerd, de website is live! Nu gaat het online avontuur pas echt van start.

Beheer en onderhoud

Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal zelf te plaatsen, maar dit kun je ook overlaten aan onze content managers. Onze websites voldoen aan alle vereisten met betrekking tot beveiliging en bescherming van persoonsgegevens, denk aan SSL-certificaten en privacy statements. Ook worden ze gehost op een hoogwaardige hostingserver. Zo blijft de website qua techniek altijd state-of-the-art en veilig.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Naast de technische basis van de site is de juiste content van groot belang voor de vindbaarheid. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, moeten de techniek en content voornamelijk worden afgestemd op de bezoeker. Hoe beter jouw website voorziet in zijn/haar contentbehoefte, des te beter scoort de website in Google. Het ‘vullen’ van de website met passende content is een zorgvuldige klus. Hierbij helpen we je graag.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Landingspagina
  • Projectwebsite
  • SEO
  • Corporate website
  • Webapplicatie
  • Hosting
  • Webshop
  • Beheersysteem
  • Domeinbeheer

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Website Leiden gerelateerde projecten

Meer weten over Website Leiden

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.