Website Katwijk uitgelichte afbeelding

De digitale afspiegeling van de organisatie

Website Katwijk

Een goede eerste indruk is essentieel en die wordt tegenwoordig vrijwel altijd online gevormd. Het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van Website Katwijk spelen hierbij een grote rol en bepalen in grote mate hoe jouw organisatie wordt ervaren. Het is dan ook van cruciaal belang dat jouw website er professioneel uitziet en een optimale gebruikerservaring biedt. Onze creatieve studio en ervaren web developers werken samen aan een doeltreffend ontwerp met een verrassende uitstraling en een gebruiksvriendelijk UX design. Zo zorgen we ervoor dat jouw bezoekers de beste online ervaring hebben en jouw organisatie de juiste indruk achterlaat.

Meer weten over Website Katwijk

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler webdesign design web website

Webdesign Katwijk

Wanneer een websitebezoeker merkt dat het ontwerp en de techniek van een website verouderd zijn, dan haakt hij vaak af. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer de website traag is, niet gebruiksvriendelijk is of niet geschikt is voor mobiel gebruik. Het is daarom belangrijk dat jouw website eruit springt en meer aanspreekt dan die van de concurrentie. Een ontwerp dat past bij jouw organisatie zal de boodschap beter overbrengen naar de doelgroep. Daarom is het een goed idee om jouw bezoekers te verrassen met een sprankelend design, ontwikkeld door onze webdevelopers in Katwijk. Via het interactieve XD-platform is het mogelijk om als klant tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven.

Corporate websites Katwijk

Wij zorgen voor een optimale gebruikerservaring door het webdesign te vertalen naar een website met behulp van onze developers. Bij het laten maken van een website in Katwijk maken we voornamelijk gebruik van WordPress en bouwen we alle templates volgens de standaard. We vermijden het gebruik van standaard templates die overal te koop zijn. Elke website wordt geleverd als een responsive design, wat betekent dat de website op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven. Door de bouw en inrichting van de website wordt deze beter vindbaar in zoekmachines.

Landingspagina’s

Ben je specifiek op zoek naar een pagina waarop een bezoeker landt na het klikken op een online of offline advertentie? Dan is een landingspagina de perfecte oplossing. Hiermee kun je potentiële klanten bereiken en hen stimuleren om actie te ondernemen. Wij bouwen landingspagina’s die gebruiksvriendelijk, responsive en SEO-vriendelijk zijn en volledig aansluiten bij jouw bedrijf, dienst of product.

Webshop Katwijk

Een webshop is dé manier om jouw producten eenvoudig aan consumenten te presenteren. Onze webshops zijn flexibel en makkelijk in gebruik. We kunnen snel content implementeren en de webshop bouwen volgens de nieuwste richtlijnen. De webshop is gebruiksvriendelijk voor zowel ondernemers als gebruikers. Ons doel is altijd om de bezoeker aan te sporen een bestelling te plaatsen.

Hoe werkt de realisatie van een website?

Briefing

Met elkaar aan tafel bespreken we het doel, de wensen en mogelijkheden van de website. We inventariseren alle input en stellen een projectteam samen. Hieruit volgt een interne kick-off van het project en de ontwerper gaat aan de slag met het design.

Design

De ontwerper zorgt voor een webdesign dat past bij jouw organisatie en het doel van de website. Is de website puur informatief? Of is het juist een actiepagina? Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk overgebracht wordt. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven. Na akkoord op het design, gaat de webdeveloper aan de slag.

Bouw

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen alle templates conform de standaard. Aangekochte 12-in-een-dozijn templates beschouwen wij als een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven.

Livegang

Wanneer de website gereed is om live te gaan, wordt de livegang gepland. De developer zorgt ervoor dat op het aangegeven moment de website live staat en gecontroleerd is. Gefeliciteerd, de website is live! Nu gaat het online avontuur pas echt van start.

Beheer en onderhoud

Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal zelf te plaatsen, maar dit kun je ook overlaten aan onze content managers. Onze websites voldoen aan alle vereisten met betrekking tot beveiliging en bescherming van persoonsgegevens, denk aan SSL-certificaten en privacy statements. Ook worden ze gehost op een hoogwaardige hostingserver. Zo blijft de website qua techniek altijd state-of-the-art en veilig.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Naast de technische basis van de site is de juiste content van groot belang voor de vindbaarheid. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, moeten de techniek en content voornamelijk worden afgestemd op de bezoeker. Hoe beter jouw website voorziet in zijn/haar contentbehoefte, des te beter scoort de website in Google. Het ‘vullen’ van de website met passende content is een zorgvuldige klus. Hierbij helpen we je graag.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Landingspagina
  • Projectwebsite
  • SEO
  • Corporate website
  • Webapplicatie
  • Hosting
  • Webshop
  • Beheersysteem
  • Domeinbeheer

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Website Katwijk gerelateerde projecten

Meer weten over Website Katwijk

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.