Website Duin- en Bollenstreek uitgelichte afbeelding

De digitale afspiegeling van de organisatie

Website Duin- en Bollenstreek

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. En die eerste indruk gebeurt vrijwel altijd online. Het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website Duin- en Bollenstreek bepalen die eerste indruk. Daarom is jouw website het belangrijkste visitekaartje. Onze creatieve studio en webdevelopers zorgen voor een verrassend, maar effectief ontwerp en een optimale gebruikerservaring (UX design) zodat bezoekers de beste online ervaring krijgen.

Meer weten over Website Duin- en Bollenstreek

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler webdesign design web website

Webdesign Duin- en Bollenstreek

Een websitebezoeker haakt af wanneer het design en de techniek verouderd zijn, waardoor de website bijvoorbeeld traag is, niet gebruiksvriendelijk of niet geschikt voor mobiel. Het is daarom belangrijk dat jouw website in de Bollenstreek opvalt en meer aanspreekt dan die van je concurrenten. Een ontwerp dat past bij jouw organisatie zal de boodschap duidelijker overbrengen bij de doelgroep. Verras jouw bezoekers dus met een sprankelend design. Met behulp van het interactieve XD-platform is het als klant mogelijk om tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven.

Corporate websites Duin- en Bollenstreek

Onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat het webdesign wordt omgezet naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij gebruiken voornamelijk WordPress voor onze website-ontwikkeling en bouwen alle templates volgens de standaard. Het kopen van standaard templates is voor ons een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op elk apparaat en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven. De bouw en inrichting van de website dragen bij aan de vindbaarheid van de site in zoekmachines.

Landingspagina’s

Ben je op zoek naar een specifieke (actie)pagina waar een bezoeker na bijvoorbeeld een online of offline advertentie terechtkomt? Dan is een landingspagina de perfecte oplossing. Met een landingspagina kun je potentiële klanten bereiken en hen overtuigen om actie te ondernemen. Wij bouwen gebruiksvriendelijke, responsive en SEO-vriendelijke landingspagina’s die passen bij jouw bedrijf, dienst of product.

Webshop Duin- en Bollenstreek

Een online winkel biedt de perfecte mogelijkheid om consumenten gemakkelijk te bereiken met jouw producten. Onze webshops zijn breed inzetbaar en zeer gebruiksvriendelijk. We kunnen ze snel implementeren en vullen met inhoud. De webshop is gebouwd volgens de nieuwste richtlijnen en gebruiksvriendelijk voor zowel de ondernemer als de gebruiker. We streven altijd naar hetzelfde doel: de bezoeker aanmoedigen om een bestelling te plaatsen.

Hoe werkt de realisatie van een website?

Briefing

Met elkaar aan tafel bespreken we het doel, de wensen en mogelijkheden van de website. We inventariseren alle input en stellen een projectteam samen. Hieruit volgt een interne kick-off van het project en de ontwerper gaat aan de slag met het design.

Design

De ontwerper zorgt voor een webdesign dat past bij jouw organisatie en het doel van de website. Is de website puur informatief? Of is het juist een actiepagina? Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk overgebracht wordt. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven. Na akkoord op het design, gaat de webdeveloper aan de slag.

Bouw

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen alle templates conform de standaard. Aangekochte 12-in-een-dozijn templates beschouwen wij als een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven.

Livegang

Wanneer de website gereed is om live te gaan, wordt de livegang gepland. De developer zorgt ervoor dat op het aangegeven moment de website live staat en gecontroleerd is. Gefeliciteerd, de website is live! Nu gaat het online avontuur pas echt van start.

Beheer en onderhoud

Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal zelf te plaatsen, maar dit kun je ook overlaten aan onze content managers. Onze websites voldoen aan alle vereisten met betrekking tot beveiliging en bescherming van persoonsgegevens, denk aan SSL-certificaten en privacy statements. Ook worden ze gehost op een hoogwaardige hostingserver. Zo blijft de website qua techniek altijd state-of-the-art en veilig.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Naast de technische basis van de site is de juiste content van groot belang voor de vindbaarheid. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, moeten de techniek en content voornamelijk worden afgestemd op de bezoeker. Hoe beter jouw website voorziet in zijn/haar contentbehoefte, des te beter scoort de website in Google. Het ‘vullen’ van de website met passende content is een zorgvuldige klus. Hierbij helpen we je graag.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Landingspagina
  • Projectwebsite
  • SEO
  • Corporate website
  • Webapplicatie
  • Hosting
  • Webshop
  • Beheersysteem
  • Domeinbeheer

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Website Duin- en Bollenstreek gerelateerde projecten

Meer weten over Website Duin- en Bollenstreek

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.