Website Den Haag uitgelichte afbeelding

De digitale afspiegeling van de organisatie

Website Den Haag

Een eerste indruk maak je maar één keer. En die eerste indruk vindt bijna altijd online plaats. Het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van je website Den Haag bepalen die eerste indruk. Daarom is jouw website het belangrijkste visitekaartje dat je hebt. Onze creatievelingen op de studio en onze web developers zorgen voor een verrassend, maar doeltreffend ontwerp en een optimale gebruikerservaring (UX design), zodat bezoekers de beste online ervaring krijgen.

Meer weten over Website Den Haag

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler webdesign design web website

Webdesign Den Haag

Een websitebezoeker houdt het snel voor gezien wanneer het ontwerp en de techniek verouderd zijn en de website bijvoorbeeld traag, ongebruiksvriendelijk of niet geschikt voor mobiel is. Daarom is het belangrijk dat jouw website opvalt en meer aanspreekt dan die van de concurrentie. Een ontwerp dat past bij jouw organisatie zal de boodschap duidelijker overbrengen naar de doelgroep. Verwen jouw bezoeker dus met een sprankelend design. Met behulp van het interactieve XD platform kan de klant tijdens het proces meekijken en feedback geven.

Corporate websites Den Haag

Onze ontwikkelaars zorgen voor een optimale gebruikerservaring door het webdesign om te zetten naar een website. Wij gebruiken voornamelijk WordPress voor het ontwikkelen van onze websites en bouwen alle templates conform de standaard. Wij vermijden standaard templates die overal verkrijgbaar zijn. Elke website wordt uiteraard responsive opgeleverd, zodat deze optimaal wordt weergegeven op alle apparaten en in alle schermverhoudingen. De bouw en inrichting van de website dragen bij aan de vindbaarheid ervan in zoekmachines.

Landingspagina’s

Ben je op zoek naar een (actie)pagina waar een bezoeker op terechtkomt na bijvoorbeeld een online of offline advertentie? Dan is een landingspagina de ideale oplossing. Met een landingspagina kun je potentiële klanten bereiken en ze aanzetten tot actie. Wij bouwen gebruiksvriendelijke, responsive en SEO-vriendelijke landingspagina’s die passen bij jouw bedrijf, dienst of product.

Webshop Den Haag

Een webshop biedt de perfecte mogelijkheid om consumenten gemakkelijk te bereiken met jouw producten. Onze webwinkels zijn veelzijdig inzetbaar en bijzonder gebruiksvriendelijk. We kunnen deze snel implementeren en vullen met content. De webwinkel is gebouwd volgens de nieuwste richtlijnen en is zowel voor de ondernemer als de gebruiker gemakkelijk te gebruiken. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat bezoekers een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de realisatie van een website?

Briefing

Met elkaar aan tafel bespreken we het doel, de wensen en mogelijkheden van de website. We inventariseren alle input en stellen een projectteam samen. Hieruit volgt een interne kick-off van het project en de ontwerper gaat aan de slag met het design.

Design

De ontwerper zorgt voor een webdesign dat past bij jouw organisatie en het doel van de website. Is de website puur informatief? Of is het juist een actiepagina? Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk overgebracht wordt. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven. Na akkoord op het design, gaat de webdeveloper aan de slag.

Bouw

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen alle templates conform de standaard. Aangekochte 12-in-een-dozijn templates beschouwen wij als een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven.

Livegang

Wanneer de website gereed is om live te gaan, wordt de livegang gepland. De developer zorgt ervoor dat op het aangegeven moment de website live staat en gecontroleerd is. Gefeliciteerd, de website is live! Nu gaat het online avontuur pas echt van start.

Beheer en onderhoud

Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal zelf te plaatsen, maar dit kun je ook overlaten aan onze content managers. Onze websites voldoen aan alle vereisten met betrekking tot beveiliging en bescherming van persoonsgegevens, denk aan SSL-certificaten en privacy statements. Ook worden ze gehost op een hoogwaardige hostingserver. Zo blijft de website qua techniek altijd state-of-the-art en veilig.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Naast de technische basis van de site is de juiste content van groot belang voor de vindbaarheid. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, moeten de techniek en content voornamelijk worden afgestemd op de bezoeker. Hoe beter jouw website voorziet in zijn/haar contentbehoefte, des te beter scoort de website in Google. Het ‘vullen’ van de website met passende content is een zorgvuldige klus. Hierbij helpen we je graag.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Landingspagina
  • Projectwebsite
  • SEO
  • Corporate website
  • Webapplicatie
  • Hosting
  • Webshop
  • Beheersysteem
  • Domeinbeheer

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Website Den Haag gerelateerde projecten

Meer weten over Website Den Haag

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.