Welkom Robin, onze nieuwe marketingstagiair uitgelichte afbeelding

Stories | Door Suzanne van der Meij | 12 februari 2021

Welkom Robin, onze nieuwe marketingstagiair

Begin februari is ons marketingteam uitgebreid met Robin Glissenaar, derdejaarsstudent Ondernemerschap en retail management. Robin zal zich onder andere bezighouden met marketingcommunicatie voor onszelf en onze klanten/projecten, onder begeleiding van project managers Kesly en Suzanne. Welkom bij de club, Robin!

Meer weten over Robin?

Om te beginnen, vertel eens iets over jezelf.
“Hoi ik ben Robin! Ik ben 22 jaar en woon in Voorhout. Per 8 februari loop ik stage bij Dune Pebbler, waar ik heel erg veel zin in heb! Ik zit momenteel in het 3e jaar van de opleiding Ondernemerschap en retail management op de Haagse Hogeschool. In deze opleiding zitten veel facetten van ondernemerschap, met name gericht op marketing en sales.”

Wat is jouw rol binnen Dune Pebbler en wat hoop je te leren?
“In mijn rol als stagiair bij Dune Pebbler, ben ik voornamelijk bezig met het ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden in marketing. Ik probeer, waar nodig, Kesly en Suzanne te ondersteunen met verschillende leuke opdrachten. Ik hoop vooral meer te leren over wat marketing in de praktijk inhoudt. Binnen mijn opleiding leer je voornamelijk de theorie omtrent marketing, en het lijkt mij zeer interessant om hier in de komende maanden dieper op in te gaan.”

Waarom heb je gekozen voor Dune Pebbler als stagebedrijf?
“Dune Pebbler is mij aangeraden door mijn schoonouders, die tevens klant zijn! Ik heb me vervolgens verdiept in het bedrijf, en merkte op dat het een fris en jong bedrijf is met leuke medewerkers. Daarnaast denk ik dat ik bij Dune Pebbler heel veel kan leren wat betreft marketing in de praktijk.

Wat doe je het liefst buiten kantooruren?
“Buiten kantooruren ben ik graag onder de mensen. Zo spreek ik vaak af met mijn vrienden. Ik ga dan vaak een drankje doen, uit eten, of samen sporten. Hoewel dat in de corona-periode een beetje lastiger is geworden, probeer ik er toch voor te zorgen dat ik mijn vrienden en familie blijf zien. Daarnaast ben ik een groot sportliefhebber. Ik heb 11 jaar lang gehandbald en zit momenteel op voetbal bij VVSB.”

Waar krijg je energie van?
“Ik krijg energie van uitdagingen! Mezelf uitdagen, in welke manier dan ook, zorgt ervoor dat ik genoeg energie heb. Ik hoop dan ook dat ik bij Dune Pebbler mezelf kan blijven uitdagen.”

Wie of wat inspireert je en waarom?
“Ik ben altijd ge├»nteresseerd in hoe succesvolle mensen, in welke branche dan ook, zo groot zijn geworden. Deze succesverhalen inspireren mij dan ook. Ik vind het mooi om te zien en lezen wat iemand heeft moeten overlaten om ervoor te zorgen dat die persoon in zijn/haar vak succesvol is.”

Je eerste week als onze stagiair zit erop, hoe was je eerste week?
“Mijn eerste week als stagiair bij Dune Pebbler beviel me erg goed! Ik ben goed ontvangen door het team en heb al veel dingen geleerd in een week tijd. Kesly en Suzanne hebben me deze week goed aangestuurd, waardoor ik goed op gang kon komen. Op school leer ik voornamelijk de theorie en om het nu in de praktijk te mogen uitvoeren, maakt het extra leuk! Ik kijk nu al uit naar volgende week ;)”

Ook stage lopen bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.