Welkom nieuwkomer Iris, onze nieuwe designstagiair! uitgelichte afbeelding

Stories | Door Suzanne van der Meij | 03 maart 2020

Welkom nieuwkomer Iris, onze nieuwe designstagiair!

Half februari hebben wij onze studio uitgebreid met stagiair Iris van Luinen. Onze nieuwste aanwinst zal zich bezighouden met het ondersteunen van onze designers tot de zomervakantie. Iris hoopt zich bij Dune Pebbler verder te ontwikkelen op persoonlijk gebied, maar ook als vormgever.

Meer weten over Iris?

Om te beginnen, vertel eens iets over jezelf.
“Mijn naam is Iris van Luinen, ik ben 18 jaar en ik woon in Lisse. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Mediavormgever op het Mediacollege Amsterdam.”

Wat is jouw rol binnen Dune Pebbler en wat hoop je te leren?
“Ik ben stagiair op de studio. Ik hoop hier nog meer te leren op het gebied van vormgeving zoals webdesign, maar ook over drukwerk. Ik wil hier graag zoveel mogelijk van alle gebieden proeven, zodat ik aan het eind van deze stage een duidelijker beeld heb van wat ik hierna wil gaan doen.”

Waarom heb je gekozen voor Dune Pebbler als stagebedrijf?
“Ik heb voor Dune Pebbler gekozen omdat het tijdens het gesprek meteen goed voelde. Ook had ik het idee dat ik me hier verder kan ontwikkelen, zowel op persoonlijk gebied en als vormgever.”

Wat doe je het liefst buiten kantooruren?
“Buiten kantooruren doe ik aan scouting. Daar geef ik leiding aan scouts, dat zijn kinderen tussen de 11 en 15 jaar. Ook zit ik bij de stam, dat zijn mensen van mijn leeftijd. Met de stam hebben we om de week opkomst. Verder lees ik graag ter ontspanning, vooral fantasy.”

Je bent nu twee weken stagiair bij Dune Pebbler, hoe heb je deze weken ervaren?
“Toen ik hier binnenkwam mocht ik gelijk aan de slag voor klanten. Het fijne aan Dune Pebbler is dat je de hele dag lekker zelfstandig aan de slag bent, maar tegelijkertijd ook goede begeleiding krijgt.”

Ook stage lopen bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.