Even voorstellen: Ranu, onze nieuwe designstagiair uitgelichte afbeelding

Stories | Door Suzanne van der Meij | 16 februari 2021

Even voorstellen: Ranu, onze nieuwe designstagiair

Begin februari hebben we onze studio uitgebreid met derdejaarsstudent Ranu Binnendijk als stagiair. Wat Ranu wil leren bij Dune Pebbler? Onze nieuwste aanwinst hoopt, onder begeleiding van Ingrid en Wilco, zijn grafische kennis verder uit te breiden. Welkom bij de club, Ranu! Wij staan te popelen om jouw ontwikkeling te zien.

Meer weten over Ranu?

Om te beginnen, vertel eens iets over jezelf.
“Ik ben Ranu Binnendijk. Ik ben 19 jaar en ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op dit moment ben ik een derdejaarsstudent op het Grafische Lyceum Rotterdam. Ik hou heel erg van gamen met vrienden en ik ben dol op astronomie.”

Wat is jouw rol binnen Dune Pebbler en wat hoop je te leren?
“Ik ben een stagiair op de studio. Ik hoop dat ik hier mijn grafische kennis kan uitbreiden en klaar sta voor wanneer ik professioneel aan de slag kan.”

Waarom heb je gekozen voor Dune Pebbler als stagebedrijf?
“Dune Pebbler is een bedrijf waar ik mijzelf later zie werken. Het werk dat zij doen zijn precies de dingen die ik later graag wil doen als vormgever. Het lijkt mij ook leuk om in een team te werken.”

Wat doe je zoal buiten kantooruren?
“Buiten kantooruren speel ik graag games met mijn vrienden. Ik vind het altijd leuk wanneer ik met mijn vrienden ben. Daarnaast ben ik ook veel bezig met astronomie filmpjes te kijken. Het is leuk om over het heelal te leren.”

Wat is jouw favoriete plek en wat vind je daar?
“Mijn favoriete plek is New York City. Ik zou daar later willen wonen, omdat er altijd een leuke sfeer heerst.”

Met wie zou je een dag willen ruilen en waarom?
“Ik zou een dag met een astronaut willen wisselen die nu in de ISS zweeft. Ik zou de aarde willen zien vanaf een ander perspectief.”

Wie of wat inspireert je en waarom?
“Ik word niet ge├»nspireerd door een persoon, maar door meerderen personen. Ik kijk meestal op social media wat mensen gemaakt hebben. Ik word vaak gemotiveerd door het werk van anderen.”

Welke kleurcode zou jij zijn?
#F15959

En als laatste, je eerste week als stagiair zit erop. Hoe was jouw eerste week?
“De eerste weken had ik het al naar mijn zin. Tijdens de maandelijkse bureaumeeting heb ik leuke collega’s leren kennen en ik kan niet wachten om met hen samen te werken. Ik heb ook leuke projecten kregen om samen met het team aan te werken. Ik heb er super veel zin in en ik hoop dat ik langer met het team samen kan werken.”

Ook stage lopen bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.