Even voorstellen: onze nieuwe marketingstagiair Tijs uitgelichte afbeelding

Stories | Door Suzanne van der Meij | 17 februari 2020

Even voorstellen: onze nieuwe marketingstagiair Tijs

Begin dit jaar hebben wij ons marketingteam uitgebreid met afstudeerder Tijs den Hollander. Onze nieuwste aanwinst zal zich bezighouden met marketingcommunicatie voor onze klanten, maar ook schrijft Tijs zijn afstudeerscriptie bij Dune Pebbler. Om zijn opleiding af te ronden, zal Tijs een marketingcommunicatiestrategie schrijven voor de start-up Koko Loco, waar we binnenkort meer over vertellen.

Meer weten over Tijs?

Om te beginnen, vertel eens over jezelf.
“Mijn naam is Tijs den Hollander, ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Katwijk. Momenteel zit ik in de afstudeerfase van mijn opleiding Commerciële Economie op de Hogeschool Leiden.”

Wat is jouw rol binnen Dune Pebbler en wat hoop je te leren?
“Binnen Dune Pebbler ben ik stagiair op de marketingcommunicatie afdeling. Ik hoop hier te leren hoe de marketingcommunicatiestrategie voor verschillende bedrijven zo effectief mogelijk opgezet en toegepast kan worden.”

Waarom heb je gekozen voor Dune Pebbler als stagebedrijf?
“Mijn afstudeerstage wilde ik bij Dune Pebbler doen, omdat het een bekend marketingbureau in Katwijk is. Er stond een vacature open voor een afstudeerstage voor iemand die zelfstandig kan werken, verantwoordelijk kan zijn en van een beetje gek doen houdt. Op basis hiervan en het feit dat mijn verwachting is dat ik hier alles kan leren over de wereld van marketing en communicatie wilde ik hier mijn afstudeeropdracht uitvoeren.”

Wat doe je het liefst buiten kantooruren?
“Buiten kantooruren om vind ik het heerlijk om te relaxen door bijvoorbeeld een serie aan te zetten. Ook hou ik van koken, vooral iets apartere gerechten. Verder zwem ik graag, wat ertoe heeft geleid dat ik aan de sport waterpolo doe.”

Je bent nu een week stagiair bij Dune Pebbler. Hoe was je eerste week?
“In mijn eerste week bij Dune Pebbler had ik gelijk het idee dat ik betrokken werd bij de organisatie, wat voelde als een warm welkom. Ik kreeg gelijk verantwoordelijkheden, zoals helpen met het opstellen van een communicatieplan voor het bedrijf Jonge Sporthelden, een concept om beweegarmoede bij kinderen tegen te gaan. Ook ben ik geholpen met het kiezen van een bedrijf om mijn afstudeeronderzoek voor te doen, namelijk voor het nieuwe bedrijf Koko Loco.”

Ook stage lopen bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.