De favorieten van web engineer Raphaël uitgelichte afbeelding

Stories | Door Robin Glissenaar | 24 augustus 2021

De favorieten van web engineer Raphaël

Gezelligheid, warm en vertrouwd. Thuiskomen op een koude winterdag. Zo voelt Raphaël zich vanaf zijn eerste werkdag bij Dune Pebbler begin oktober 2019. Toen begonnen als part-timer met een tijdelijk contract, maar inmiddels is hij al langere tijd een van onze vaste krachten in het webteam. Samen met zijn mede developers houdt Raphaël zich dagelijks bezig met toffe websites en projecten voor onze klanten. Als hij niet achter zijn computer zit, is hij te vinden achter zijn piano om zijn hoofd te legen. Wat kunnen we zeggen, Raphaël is helemaal voldaan achter de toetsen. Maar wat houdt Raphael nog meer bezig in zijn vrije tijd? Welke app gebruikt hij bijna dagelijks? En wat is zijn favoriete gespreksonderwerp? Dit zijn zijn tien favorieten.

Raphaël, wat is jouw favoriete…

Website? “Twitter. Ik kijk regelmatig op Twitter om nieuws te lezen over games, computers en meningen van onderwerpen die me interesseren.”

Verjaardagscadeau? “Een drankje waar een betekenis achter zit! Of niet ;), ik vind alles leuk om te krijgen.”

Gespreksonderwerp? “Ik kan eindeloos praten over programmeren en ideeën over software. Ook kan ik heel veel praten over spelletjes die ik op het moment speel.”

Muziek tijdens werktijd? “Dat verschilt heel erg. Voor concentratie luister ik vaak happy hardcore of rock! Als ik rustig aan doe vaak pianomuziek.”

Kleur? “Paars!”

App? “Sinds kort de Ikea smart home app. Spelen met de lampen alsof het een disco is, blijft toch leuk!”

Vakantieland? “Japan. Ik heb er een paar maanden gewoond en wil dolgraag het land weer bezoeken.”

Plek in huis? “Ik ben veel te vinden op het balkon. Hier kijk ik uit over een stukje Leiden en Voorschoten. Of in de kantoorruimte (game cave) waar ik achter mijn computer zit.”

Drankje? “Ik denk toch dat het een twijfelgeval is tussen koffie of een koude Delirium!”

Game? “Een game die ik tot nu erg fascinerend vond, is The Witcher 3. Zo fascinerend dat ik de boekenreeks ervan heb gekocht en uitgelezen heb. En ik lees niet zo snel boeken haha…”