De corona-crisis biedt online kansen – open jouw webshop! uitgelichte afbeelding

Stories | Door Kesly Staman | 06 november 2020

De corona-crisis biedt online kansen – open jouw webshop!

De tijd van online winkelen en eten bestellen is nu. We zijn aan huis gebonden, we mogen niet meer voor ons plezier shoppen en restaurants en cafe’s zijn weer gesloten. Als ondernemer in de horeca of retail moet je creatief zijn om het hoofd boven water te houden. Een webshop biedt de uitgelezen kans om die thuiszittende consument toch te bereiken met jouw producten.

De Dune Pebbler webshopmodule

Onlangs hebben we onze eigen webshopmodule ontwikkeld, breed inzetbaar en bijzonder eenvoudig in gebruik. In korte tijd kunnen we deze webshop implementeren en vullen met content. De webshop is volgens de modernste richtlijnen gebouwd en gebruiksvriendelijk voor zowel ondernemer als gebruiker.

Voor Patisserie Huis ter Duin hebben we een webshop live gezet vol schitterende taarten en gebakjes. Neem eens een kijkje op patisseriehuisterduin.nl en het water loopt je in de mond.

Ook Strandpaviljoen Thalassa heeft sinds kort een eigen webshop. Op thalassa-thuis.nl bestelt de visliefhebber zijn verse rauwe vis of visschotel voor thuis.

webshop Patisserie Huis ter Duin

Heb jij al een webshop?

Ben jij wel geïnteresseerd in een webshop? Wil je op zeer korte termijn jouw producten ook online verkopen? Mail of bel ons even, 071-4071961 of alex@dunepebbler.nl.