Onze nieuwe aanwinst: marketingstagiair Chinique uitgelichte afbeelding

Stories | Door Chinique Qureshi | 24 september 2021

Onze nieuwe aanwinst: marketingstagiair Chinique

Begin september heeft vierdejaars Creative Business student Chinique Qureshi zich bij ons marketingteam gevoegd. De komende zes maanden ondersteunt Chinique onze project manager Suzanne op het gebied van marketingcommunicatie voor onze klanten en voor onszelf. Met haar enthousiasme en creatieve brein kan zij hier zeker haar plekje vinden de komende tijd. Welkom in het team, Chinique!

Meer weten over Chinique?

Om te beginnen, vertel eens iets over jezelf.
“Hi, mijn naam is Chinique Qureshi, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Roelofarendsveen. Ik studeer Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en ik zit nu in mijn laatste studiejaar.”

Wat is jouw rol binnen Dune Pebbler en wat hoop je te leren?
“Tijdens mijn stage versterk ik het marketingteam en ga ik leren over onder andere projectmanagement, contentmanagement, copywriting en online marketing. Tot nu toe heb ik in mijn studie aardig wat theorie geleerd. Nu is het tijd om dit toe te passen in de praktijk. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en heel veel te leren tijdens deze stage. Iets waar ik naar uit kijk is het voor klanten bezig zijn en mooie dingen voor hen maken.”

Waarom heb je gekozen voor Dune Pebbler als stagebedrijf?
Ivo en Wilco hebben op mijn studie een online gastcollege gegeven en ik was direct enthousiast. Het maken van websites, onderhouden van social media kanalen, maken van brochures en in contact blijven met de klanten klonk heel erg uitdagend. Wat mij uiteindelijk over de streep heeft gehaald, is de humor en positieve energie vanuit Dune Pebbler tijdens het gastcollege.”

Wat doe je het liefst buiten kantooruren?
“Ik game graag, videogames als Valorant en Apex Legend tot Pokémon. Daarnaast ben ik soms bezig met theaterprojecten als actrice of ben ik te vinden in de sportschool. De zondagen zijn voor mij heilig, want meestal is er dan een Formule 1 race. Super Max!”

Hoe drink jij je koffie?
“Het liefst iced, met soja- of havermelk en een beetje karamelsiroop!”

Waar krijg je energie van?
“Als ik creatief bezig mag zijn. Dat kan betrekking hebben op content maken voor deze stage of tekenen op mijn iPad. Ik hou ervan om iets moois te creëren.”

Wie of wat inspireert je en waarom?
“Mensen die doen waar ze gelukkig van worden en daarin succesvol zijn. Voor je dromen gaan en hier duizend procent achterstaan. Dat is altijd hoe ik mijn eigen toekomst voor me heb gezien. Dat punt hoop ik ook te bereiken als ik klaar ben met mijn studie, maar ik denk dat ik aardig op weg ben.”

Welke plek wil je graag bezoeken waarom?
“Ik wil heel graag een keer naar Verona. Op de foto’s en video’s ziet het er zo mooi en romantisch uit. Kleine smalle straatjes, heel veel bloemen, de prachtige oude architectuur en het heerlijke Italiaanse eten. Mijn romantische hart smelt alleen al als ik hieraan denk.”

Je eerste week als onze stagiair zit erop, hoe was je eerste week?
“De eerste week was in het begin een beetje spannend, maar wel heel leuk. De collega’s zijn aardig en behulpzaam. In vijf dagen heb ik al vrij veel mogen leren. Ik heb content gemaakt voor ons social media kanaal, meegeholpen met het bedenken van concepten voor meerdere klanten en cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Tot nu toe heb ik mij erg vermaakt en kijk ik uit naar de komende weken!”

Ook stage lopen bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.