Marketing Zuid-Holland uitgelichte afbeelding

Samen jouw doelgroep bereiken

Marketing Zuid-Holland

Online marketing Zuid-Holland biedt verschillende voordelen, waaronder meetbaarheid, snelheid en een groot bereik van een campagne. Je kunt tijdig bijsturen om de beste resultaten te behalen, zoals het vergroten van websitebezoekers, naamsbekendheid en interactie met de doelgroep. Een online campagne blijft continu in beweging en kan actueel gehouden worden. Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor meer interactie met jouw doelgroep. Wij helpen jou graag met het vergroten van de aanwezigheid van jouw organisatie, product of dienst, het targeten van de juiste doelgroep en het behalen van commerciële doelen. Samen werken we aan de marketingplannen van de toekomst, zowel online als offline.

Meer weten over Marketing Zuid-Holland

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler online offline marketing

Online marketing vs. Offline marketing

Online marketing omvat diverse strategieën die gebruikt worden om bedrijven, producten en diensten via digitale media zoals internet en online platformen te promoten. Dit biedt de mogelijkheid om gerichter te targeten op de doelgroep, bijvoorbeeld in Zuid-Holland.

Offline marketing is het verspreiden van de boodschap van merken, producten of diensten zonder gebruik te maken van het internet. Voorbeelden hiervan zijn onder andere belettering, posters, flyers en gedrukte advertenties in vakbladen en tijdschriften, evenals promotionele items. Ook promotie via televisie, radiocommercials en inzet van promotieteams zijn vormen van offline marketing.

Online marketingbureau Zuid-Holland

Een sterke online aanwezigheid van jouw bedrijf is voor ons vanzelfsprekend. Naast een moderne website die SEO-proof is, een meetbare nieuwsbrief en een effectieve online campagne, zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Zoals social media advertising op platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram, Search Engine Advertising (SEA) via Google Ads, retargeting en display bannering campagnes. Op deze manieren bereik je specifiek jouw doelgroep, zowel in Rijnsburg als daarbuiten, waardoor jouw organisatie, product of dienst online zichtbaar en vindbaar is voor een breed publiek. Wij laten je graag zien wat er allemaal kan.

Online marketing Zuid Holland heeft vele voordelen, waaronder meetbaarheid, bereik en snelheid. Daarnaast kun je online campagnes tijdig bijsturen om jouw doelstellingen te behalen. Of je nu meer websitebezoekers wilt aantrekken, je naamsbekendheid wilt vergroten, interactie met jouw doelgroep wilt stimuleren of een groter bereik wilt realiseren, online marketing biedt talloze mogelijkheden. Een sterke online aanwezigheid is essentieel voor het opbouwen van interactie met jouw doelgroep.

dune pebbler jubileummagazine 5 jaar

Offline marketing Zuid-Holland

Een groot deel van het marketingbudget wordt tegenwoordig besteed aan online marketing, waardoor het belang van offline klantenbereik soms wordt onderschat. Toch kan opvallend en professioneel druk- en printwerk van grote waarde zijn voor de branding van jouw merk of bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een informatieve bedrijfsbrochure, een opvallende poster, een actieve flyer, originele visitekaartjes of een prachtige (vastgoed)brochure. Naast gedrukt drukwerk bieden wij ook mogelijkheden voor verrassende give-aways of praktische gadgets in jouw huisstijl. In samenwerking met onze partners zorgen wij voor hoogwaardig drukwerk in diverse vormen en afmetingen.

“Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Ook op sociaal vlak een fijne partij om mee te werken!”

Health Performance Lisse

Contentcreatie

Relevante inhoud is naast een origineel ontwerp van groot belang, zowel online als offline. Dit is natuurlijk niets nieuws voor een website. Het up-to-date houden van deze inhoud blijkt echter vaak een uitdaging te zijn. We horen vaak uitspraken als “Ik heb geen tijd om berichten te schrijven en te plaatsen”, “Ik kan geen pakkende boodschap formuleren” en “Teksten schrijven is niet mijn expertise”. Als marketingbureau in Regio Zuid-Holland hebben wij hiervoor een oplossing: de dienst contentmanagement.

Onze diensten op het gebied van contentmanagement bieden verschillende mogelijkheden. Wij ondersteunen bijvoorbeeld bij het creëren, implementeren, beheren en analyseren van content, zowel op ad hoc basis als via abonnementen. Daarnaast zijn onze contentmanagers beschikbaar om de social media-activiteiten volledig te verzorgen. Indien gewenst kunnen wij ook helpen bij het produceren van aantrekkelijke video’s, opvallende foto’s of het schrijven van teksten.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Tekstschrijven
  • Video
  • Contentmanagement
  • Projectmanagement
  • Social Advertising
  • SEO/SEA
  • E-mailmarketing
  • Data-analyse
  • Marketing-as-a-Service

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Marketing Zuid-Holland gerelateerde projecten

Meer weten over Marketing Zuid-Holland

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.