Marketing Leiden uitgelichte afbeelding

Online & Offline Marketing Bureau in Leiden

Marketing Leiden

Online marketing Leiden heeft diverse voordelen, zoals meetbaarheid, snelheid en een groot bereik van de campagne. Bovendien kun je tijdig bijsturen om de beste resultaten te behalen voor jouw doelstellingen. Je kunt denken aan het vergroten van het aantal websitebezoekers, de naamsbekendheid vergroten, interactie met de doelgroep stimuleren en het bereik vergroten. Een online campagne blijft altijd in beweging en kan up-to-date worden gehouden. Het is ook belangrijk om online aanwezig te zijn als je meer interactie met jouw doelgroep wilt hebben. Wij kunnen helpen om de aanwezigheid van jouw organisatie, product of dienst online te vergroten, de juiste doelgroep te targeten en jouw commerciële doelen te bereiken. Wij werken graag samen met jou aan marketingplannen voor de toekomst, zowel online als offline in Leiden.

Meer weten over Marketing Leiden

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler online offline marketing

Online marketing vs. Offline marketing

Communicatie is een essentieel onderdeel van online marketing, waarbij verschillende methoden worden ingezet om producten, diensten en bedrijven via digitale media te promoten in Leiden. Dit biedt de mogelijkheid om gerichter te richten op de doelgroep, bijvoorbeeld in de gemeente Leiden.

Offline marketing is het promoten van merken, producten of diensten zonder gebruik te maken van het internet in de regio van Leiden. Hierbij kun je denken aan zaken zoals belettering, posters, flyers, en gedrukte advertenties in vakbladen en tijdschriften, maar ook promotionele items. Daarnaast zijn er vormen van offline marketing, zoals reclame op televisie en radio, en de inzet van promotieteams.

Online marketingbureau Leiden

Een sterke online presentatie van jouw bedrijf is voor ons vanzelfsprekend. Naast een moderne website die SEO-proof is, een meetbare nieuwsbrief en een effectieve online campagne, zijn er nog tal van andere mogelijkheden. We laten je graag zien wat er allemaal kan. Denk bijvoorbeeld aan social media advertising op bekende platforms zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, maar ook aan Search Engine Advertising (SEA) via Google Ads. Daarnaast behoren retargeting en display bannering campagnes ook tot de opties. Op al deze manieren kun je specifiek je doelgroep bereiken, zowel in de omgeving van Leiden als daarbuiten. Hierdoor is jouw organisatie, product of dienst online zichtbaar en vindbaar voor een breed publiek.

De belangrijkste voordelen van online marketing in Leiden zijn de meetbaarheid, het bereik en de snelheid. Daarnaast kun je een online campagne op tijd aanpassen om je doelstellingen te behalen. Of je nu meer websitebezoekers wilt, je naamsbekendheid wilt vergroten, interactie met je doelgroep wilt bevorderen of een groter bereik wilt realiseren, met online marketing in Leiden is dit alles mogelijk. Een sterke online aanwezigheid is van cruciaal belang om interactie met jouw doelgroep op te bouwen.

Offline marketing Leiden

Veel marketingbudgetten worden tegenwoordig besteed aan online marketing, waardoor het belang van offline klantenbereik soms wordt onderschat. Toch kan professioneel druk- en printwerk van grote waarde zijn voor de branding van jouw merk of bedrijf. Denk aan een informatieve bedrijfsbrochure, een opvallende poster, een aantrekkelijke flyer, originele visitekaartjes of een prachtige vastgoedbrochure. Naast gedrukt drukwerk zijn er ook mogelijkheden voor opvallende relatiegeschenken of praktische gadgets in jouw huisstijl. Samen met onze partners zorgen wij voor hoogwaardig drukwerk in diverse vormen en afmetingen.

“Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Ook op sociaal vlak een fijne partij om mee te werken!”

Health Performance Lisse

Contentcreatie

Het is niet alleen belangrijk om een origineel ontwerp te hebben, maar ook om relevante inhoud te hebben, zowel online als offline. Dit geldt natuurlijk ook voor een website. Het up-to-date houden van de inhoud blijkt echter vaak een uitdaging te zijn. We horen regelmatig uitspraken zoals “Ik heb geen tijd om berichten te schrijven en te plaatsen”, “Ik kan geen pakkende boodschap formuleren” en “Teksten schrijven is niet mijn expertise”. Als marketing- en communicatiebureau nabij regio Leiden hebben wij hier een oplossing voor: onze contentmanagementdienst.

We bieden verschillende mogelijkheden voor onze contentmanagement diensten. Zo kunnen we ondersteunen bij het creëren, implementeren, beheren en analyseren van content. Deze diensten kunnen ad hoc of in abonnementsvorm worden geleverd. Onze contentmanagers kunnen ook de volledige social media-activiteiten op zich nemen. Als je meer hulp nodig hebt bij het maken van aantrekkelijke video’s, opvallende foto’s of het schrijven van teksten, dan kunnen wij je daarbij ook helpen.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Tekstschrijven
  • Video
  • Contentmanagement
  • Projectmanagement
  • Social Advertising
  • SEO/SEA
  • E-mailmarketing
  • Data-analyse
  • Marketing-as-a-Service

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Marketing Leiden gerelateerde projecten

Meer weten over Marketing Leiden

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.