Design Leiden uitgelichte afbeelding

Creatieve oplossingen op maat

Design Leiden

Een krachtig merk herken je al van veraf aan een doordachte en opvallende huisstijl. Dit kan variëren van een logo, (online) banner, magazine, poster tot visitekaartjes of de volledige huisstijl van jouw organisatie. Bij Design Leiden krijgen onze designers energie van creatieve en uitdagende vraagstukken. Door goed te luisteren en zich te verdiepen in jouw bedrijf, dagen ze zichzelf uit om buiten de kaders te denken en hun creativiteit de vrije loop te laten. Zo komen onze designers tot unieke en effectieve ontwerpen die niet alleen opvallen in Leiden, maar ook daarbuiten.

Meer weten over Design Leiden

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

Branding door designbureau Leiden

Wat is de identiteit van jouw organisatie? Wat is het doel? En waarom kiezen gebruikers voor jouw organisatie? Deze vraagstukken worden weerspiegeld in de branding van jouw organisatie, product en/of dienst. Met inlevingsvermogen en creativiteit zetten onze ontwerpers de kern van jouw bedrijf om in een unieke visuele identiteit. Maar de visuele identiteit omvat meer dan alleen een logo. Als grafisch ontwerpbureau vertalen wij het logo naar een uitgebreide huisstijl met een geschikt lettertype, bijbehorende kleuren en kenmerkende elementen. Het resultaat is uniformiteit in alle uitingen, zowel online als offline.

dune pebbler design drukwerk offline

Drukwerk

De waarde van print ontwerp wordt vaak onderschat, maar speelt nog steeds een belangrijke rol in deze digitale wereld. Het is het verlengstuk van je huisstijl. Denk aan originele visitekaartjes, informatieve bedrijfsbrochures, actieve flyers, rijk gevulde magazines, sprekende posters en promotionele artikelen. Bij ons kun je regelmatig terecht voor het ontwerp van het Visculinair Magazine, het kwartaalmagazine NVS, jaarverslagen en de jaarlijkse huis-aan-huis Duurzaamheidskrant. Wat je ook wilt, wij bedenken graag nieuwe en creatieve concepten. Ieder communicatiemiddel is mogelijk.

 

“We hebben de brochure ontvangen en ziet er super goed uit”

Van der Hulst Bouwbedrijf

Contentcreatie door ontwerper Leiden

Nadat het fundament voor jouw huisstijl is gelegd, is het tijd om dit te vullen met contentcreatie. Contentcreatie zorgt ervoor dat jouw merk relevant blijft en opvalt bij jouw doelgroep(en), en het kan in vele vormen voorkomen. Wat bedoelen we precies met contentcreatie? Alle informatie die waardevol, relevant en interessant is voor jouw doelgroep. Van social media content, e-magazines, social en online advertenties tot advertenties in lokale media. Ook video’s, spraakmakende fotografie of (3D) impressies maken deel uit van het totale plaatje van de (online) aanwezigheid van jouw organisatie. En dit is niet compleet zonder sterke beelden.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

  • Logo
  • Flyer/poster
  • Brochure/magazine
  • Branding
  • Promotional items
  • Social media
  • Video
  • Advertenties
  • Web design

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Design Leiden gerelateerde projecten

Meer weten over Design Leiden

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.