Nederlands Visbureau
Kleurrijke 39ste editie van Visculinair Magazine
Lichte recepten met tonijn als basis, vis bereiden in de airfryer en zalm als Vis van de Maand; het staat allemaal in de nieuwste lente-uitgave
Lichte recepten met tonijn als basis, vis bereiden in de airfryer en zalm als Vis van de Maand; het staat allemaal in de nieuwste lente-uitgave
Dune Pebbler creëert, in samenwerking met het Nederlands Visbureau, ieder kwartaal een nieuwe editie van Visculinair Magazine. Het tijdschrift staat vol met de lekkerste visrecepten, favoriete visgerechten van BN’ers, kooktips van echte pro’s en achtergrondverhalen uit de vissector. Nederlands Visbureau levert aan wat zij in het magazine willen en wij zorgen voor de perfecte opmaak om de lezer te blijven verrassen.
De vraag
Opmaak van het kwartaalmagazine Visculinair editie maart 2023
De aanpak
De hoofdredacteur levert ons alle content aan en wij maken het tijdschrift op en verzorgen de eindredactie
Resultaat
Een kleurrijke lente-uitgave met zalm en tonijn in de hoofdrol
De lente staat voor de deur en dat betekent ook een nieuwe uitgave van Visculinair Magazine. In deze editie komt één van Nederlands meest gegeten vissoorten aan bod; zalm, de Vis van de Maand maart. Niet alleen een aantal eenvoudige recepten met deze veelzijdige vissoort, maar ook verhalen uit de Nederlandse vissector. Bladerend door het magazine brengt je ook recepten van de Vis van de Maand april (kabeljauw) en mei (mul), verantwoord eten uit de airfryer en frisse tonijnrecepten. Volksvertegenwoordiger van de Boeren Burger Beweging Caroline van der Plas vertelt de lezers alles over haar werk, eetpatroon en ideaal driegangenmenu met vis in de hoofdrol. En het is niet alleen inspiratie opdoen en watertanden in deze editie, maar zelfs ook een stukje kennis. Zussen Annemieke en Janine Jansen vertellen alles over de belangrijke rol van cholesterol en delen heerlijke recepten uit hun nieuwe boek.
Kortom, het is een kleurrijke en smakelijke lente-editie. Op naar editie 40; een jubileummagazine met een zomers barbecuethema!
Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.