Even voorstellen: onze nieuwe designstagiair Esmee uitgelichte afbeelding

Stories | Door Suzanne van der Meij | 13 september 2024

Even voorstellen: onze nieuwe designstagiair Esmee

Begin september is ons designteam uitgebreid met derdejaarsstudent Mediavormgever Esmee Selier. Buiten kantoortijden om danst ze meerdere keren per week met haar team en vermaakt ze zich met filmavonden, koken, winkelen of een terrasje pakken. Gelukkig heeft ze ook nog tijd over om ons designteam te ondersteunen met verschillende uitingen, maar voornamelijk om haar Adobe skills verder uit te breiden. Meer weten over Esmee? We stelden haar tien vragen om haar beter te leren kennen.

Hoi Esmee, wil je jezelf eerst voorstellen?
“Ik ben Esmee, woon in Leiden en loop stage als Mediavormgever bij Dune Pebbler.”

Waarom heb je gekozen voor Dune Pebbler als stageplek?
“Dune Pebbler ben ik tegengekomen via het internet, ik was gelijk enthousiast. Dune Pebbler ziet eruit als een leuke, gezellige en leerzame plek.”

Wat is jouw rol binnen Dune Pebbler en wat hoop je bereiken?
“Als stagiair mediavormgever bij Dune Pebbler ga ik helpen bij designprojecten. Tijdens mijn stageperiode bij Dune Pebbler wil ik mijn vaardigheden van de Adobe Programma’s verbeteren.”

Wat leer je op de opleiding Mediavormgeving?
“Ik ben momenteel derdejaarsstudent Mediavormgever aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Als mediavormgever leer ik ontwerpen maken in allerlei verschillende media-uitingen. Zoals social media posts, folders, brochures, websites en nog veel meer. In de opleiding Mediavormgever is er afwisseling tussen handmatig en computerwerk. Ik leer verschillende teken- en ontwerptechnieken toe te passen en over kleur, vlakverdeling, illustraties en foto’s.”

Wat is je favoriete muziek tijdens werktijd?
“Mijn favoriete muziek om te luisteren tijdens werktijd verschilt. Dit kan Nederlandse muziek zijn, maar ook jazz muziek of Engelse popmuziek.”

Wat doe je het liefst buiten kantoortijden?
“Buiten kantoortijd vind ik het erg leuk om met mijn vriend, vriendinnen of familie af te spreken. Een terrasje pakken, een filmavond, shoppen of samen koken, daar ben ik altijd voor in. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te dansen. Ik dans bij een dansschool meerdere keren per week, hier doe ik aan de dansstijlen jazz, modern en street dance. Ik kijk er altijd erg naar uit om samen met mijn vriendinnen (dansteam) te dansen.”

Welke kleurcode zou jij zijn?
“Ik zou PMS 2945 zijn, mijn lievelingskleur marineblauw. Deze kleur straalt loyaliteit en betrouwbaarheid uit.”

Wat is jouw lievelingsplek en wat vind je daar?
“Mijn lievelingsplek is bij mijn vriend, vriendinnen en familie.”

Wat heb je onlangs nog geleerd?
“Afgelopen week heb ik ontzettend veel geleerd tijdens mijn stage. Vooral het leren van verschillende snelkoppelingen komt al erg goed van pas. Elke dag leer ik weer wat nieuws bij Dune Pebbler.”

En als laatste, hoe was je eerste stageweek?
“Erg leuk, ik heb het erg naar m’n zin. Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat komen.”

Ook werken bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.