Nieuwe website voor Van der Zalm Verswinkels in Oegstgeest uitgelichte afbeelding

Van der Zalm Verswinkels

Nieuwe website voor Van der Zalm Verswinkels in Oegstgeest

Achtergrondinformatie

Van der Zalm Verswinkels Oegstgeest is in bijna 100 jaar gegroeid van een ambachtelijke slagerij tot twee complete verswinkels, Winkelcentrum Lange Voort en Winkelgebied de Kempenaer in Oegstgeest. Van der Zalm heeft werkelijk alles te bieden op het gebied van vlees, groenten, maaltijden en compleet verzorgde cateringen. De dagelijkse aanvoer van verse groenten en fruit maakt het mogelijk om altijd de beste en meest verse groenten en fruit te leveren. Dagelijks wordt er een ruim assortiment maaltijden geproduceerd en kunnen klanten bij Van der Zalm terecht voor een gezonde weekaanbieding of heerlijk pangerecht.

Samenvatting

De vraag
Een moderne website passend bij de klantbeleving en makkelijk te onderhouden

De aanpak
Uiteraard is de winkel bezocht om de beleving te ervaren waarna een passend en treffend design werd gemaakt, maar bovenal werd goed geluisterd naar de wens van de klant

Het resultaat
Een complete website met geïntegreerde webshop naar wens, half augustus 2024 gelanceerd

De aanpak

Begin 2024 zijn we door eigenaren Coen en Carmen van der Zalm gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor hun winkels in Oegstgeest. De huidige website was qua assortiment nog geheel actueel, maar technisch flink verouderd. Aan Alex Kulk van Dune Pebbler werd de vraag gesteld een website te maken die past bij de stijl van nu, hoe de klanten de winkel beleven en die zelf op gebruiksvriendelijke wijze te onderhouden valt.

In een oriënterend gesprek en een inhoudelijk vervolggesprek op het Dune Pebbler kantoor werden de wensen en eisen voor de nieuwe website grondig geïnventariseerd. Om de klantbeleving op de juiste manier neer te zetten op de website, hebben we tevens de winkels bezocht om de sfeer te proeven. Onze designer heeft aan de hand hiervan, in combinatie met de fotografie en bestaande content, een prachtig design gemaakt, die volgens de eigenaren precies treffend was. Na wat kleine tweaks in het design, werd het ontwerp overgedragen aan onze programmeur die enthousiast aan de slag ging om de website te realiseren.

Eindresultaat

De vernieuwde website van Van der Zalm Verswinkels is medio augustus 2024 naar volledige tevredenheid gelanceerd. Het is een prachtige eigentijdse website met ruime informatie over het gehele assortiment, inclusief webshop waar o.a. buffetten besteld kunnen worden. Nu de website opgeleverd is, wordt de komende tijd het assortiment en de website functionaliteiten nog verder uitgebreid. We wensen Coen en Carmen veel plezier met hun nieuwe website en bedanken ze voor de opdracht en de fijne samenwerking.

Bekijk de vernieuwde website op www.vdzalm.nl

Hoe heeft Van der Zalm de samenwerking ervaren?

“Carmen kende Alex Kulk uit eerdere samenwerking voor het Quick Boys Gala en andere ontmoetingen via Grand Hotel Huis ter Duin. Toen ik, Coen, zei dat het tijd was voor een frisse wind door de tent riep ze gelijk: “Dan gaan we naar Alex van Dune Pebbler!” De oude site was bijna 25 jaar oud en had in de loop der jaren enkel een kleurstyling gehad. Nog niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, dat was toen der tijd ook niet van belang.

De grootste uitdaging voor ons lag in de vertaling van onze huisstijl van de winkels. Op de website hadden we een reflectie nodig van de warmte en gastvrijheid die je proeft als je bij ons in de winkels komt. Een uitdaging voor het designteam van Dune Pebbler! Na een bezoek aan onze winkels had designer Ingrid voldoende energie opgesnoven om een eerste aanzet te maken. Dat was een schot in de roos!

Op technisch vlak hadden we wel wat meer uitdagingen voor developer Ruben. Weekaanbiedingen met auto rotatie systeem, speciale gerechten, receptenboek, een assortiment met 2.000 artikelen en héél véél verschillende categorieën, een webshop integratie, actieve sociaals feeds, openingstijden koppelingen met Google, noem maar op. Veel van zijn werk is op eerste oogpunt niet zichtbaar maar is van uiterst groot belang en tekent de site die er vandaag de dag staat.

Een complexe site die de stijl en gastvrijheid ademt van de winkels maar wel eenvoudig en overzichtelijk is. Wij kunnen ons verhaal zo op onze manier op onze website kwijt en daar heeft het team van Dune Pebbler goed naar geluisterd.
Resultaat: 10 met een griffel precies wat we voor ogen hadden en mooier dan dat we zelf hadden kunnen bedenken.”
Carmen en Coen van der Zalm

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project