Wilbrink & v.d. Vlugt en Dune Pebbler; met elkaar aan de slag

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is al jarenlang een betrouwbare en persoonlijke partner bij de verkoop van woningen. De makelaar is actief binnen de driehoek Haarlem, Alphen a/d Rijn en Wassenaar, met de nadruk op de Bollenstreek. In 2019 zijn wij gevraagd om enkele strategische BrandMap-sessies te houden met het personeel van het bekende makelaarskantoor. Een van de resultaten van deze sessies was de ontwikkeling van de nieuwe slogan; Met elkaar maken wij het waar(d). Een slogan die ook terugkomt in de nieuwe sponsorcampagne die als doel heeft lokale sportverenigingen financieel te ondersteunen, alsook het vergroten van het woningaanbod van de makelaar. Bij iedere verkochte woning, via Wilbrink & v.d. Vlugt, doneert de makelaar €250,- aan de favoriete lokale sportclub van de verkoper.

Met elkaar… steunen we jouw sportclub

De uitwerking van de campagne begint bij de bioscoopreclame in Cinema Floralis in Lisse. Waar we normaliter een corporate reclame laten zien, met een uitgelichte woning in verkoop, ligt de focus nu op de sponsoractie. De verdere offline uitwerking vindt plaats op de sportclubs. In en rondom de kantine creëren we zichtbaarheid middels A3 en A4 posters en bijpassende bierviltjes in de campagnestijl. En wat natuurlijk niet mag ontbreken: advertenties in de presentatiegidsen van voetbalclubs in de Duin- en Bollenstreek en lokale huis-aan-huiskranten.

Ter ondersteuning op online vlak, hebben we een contentreeks opgezet voor de social mediakanalen van de makelaar en sportverenigingen. Ook wordt de content gesponsord ingezet op Facebook en Instagram, met targeting op sportliefhebbers in de Bollenstreek. Kortom, een mooie combinatie van online en offline.

Wij bedanken Wilbrink & v.d. Vlugt makelaars voor het vertrouwen in het uitwerken van hun concept en wensen ze veel succes met de campagne! Overweeg jij je woning te verkopen en wil je hiermee jouw sportclub boosten? Bekijk de actievoorwaarden op onsaanbod.nl/metelkaar.

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?