Nieuwe website voor Van Duyn Van der Geer

Enige tijd geleden zijn we door accountantskantoor Van Duyn Van der Geer uit Noordwijk gevraagd de wervingscampagne voor nieuwe collega’s vorm te geven. De campagne bestond destijds uit verschillende video’s, welke (gepromoot) werden verspreid op social media. Na een prettige eerste samenwerking volgde hieruit ondersteuning op het gebied van (online) content. Blogs, whitepapers en mailings naar klanten komen regelmatig langs.

Vernieuwde organisatie-identiteit

Gedurende onze samenwerking hoorden we regelmatig in de wandelgangen dat de website niet meer aansloot bij de identiteit van nu. De website was zowel verouderd qua techniek, functionaliteiten en ontwerp als de organisatie-identiteit. Middels een vragenlijst afkomstig uit onze BrandMap-sessies, zijn we op zoek gegaan naar de vernieuwde identiteit van Van Duyn Van der Geer anno 2021.

Vanuit de organisatie kwamen een paar speerpunten naar voren, waaraan de nieuwe website moet voldoen. Er moest duidelijk weergegeven worden wie Van Duyn Van der Geer is en waar de dienstverlening uit bestaat. Hoe komt een websitebezoeker snel bij het laatste nieuws, de laatste vacatures en het klantenportaal. En als laatste: er moet direct zichtbaar zijn hoe ze contact op kunnen nemen. Deze elementen dienen samen te komen met een website die rustige en persoonlijke uitstraling hebben. De opdracht was duidelijk en onze ontwerper ging naar de tekentafel.

Nieuwe corporate website

In een tijdsbestek van een paar weken is het design succesvol goedgekeurd door Van Duyn Van der Geer. Terwijl onze programmeur aan de slag ging met de bouw, ging GDandP aan de slag met sfeer- en portretfotografie van het kantoor en de werknemers. De foto’s stralen dezelfde sfeer uit als het ontwerp van de website en de sfeer van het bedrijf: persoonlijk, betrokken en energiek.

Geheel aansluitend op de wensen van het accountantskantoor is de website medio oktober live gegaan. Wij bedanken Van Duyn Van der Geer voor de opdracht en het vertrouwen en kijken uit naar de verdere samenwerkingen. Bekijk het eindresultaat op www.vdvdg.nl.

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Ook interesse in een nieuwe website?

Liever socializen?