Dune Pebbler - Happy Customarketing

Nieuwe website voor VIM – de supply chain regisseur

VIM – de supply chain regisseur – vroeg Dune Pebbler enige tijd geleden hun website te vernieuwen. 

Onze opdrachtgever had de wens zich – ten opzichte van hun oude website – duidelijker te presenteren: wie zij zijn en wat zij voor hun klanten en prospects kunnen betekenen.

Samen met VIM heeft Dune Pebbler de verhaallijn doorlopen wat resulteerde in een authentiek ontwerp door één van onze art directors waarna onze web-engineers ‘los’ konden gaan om de website te creëren in code. Het resultaat vind je op: www.vimdscr.nl.

De website is uiteraard volledig responsive/schaalbaar, heeft een eigentijds design, zie met name de “service globe” op de homepage. Verder is de site transparant qua content en kan meertalig worden uitgevoerd (binnenkort zal de Engelse vertaling zichtbaar worden).

Over VIM:

VIM is een professionele logistiek dienstverlener en branchespecialist in fashion, sport en lifestyle. Het business concept van het bedrijf is: het organiseren van de totale logistiek van leveranciers en retailers. Door te ontzorgen, zorgt VIM ervoor dat klanten geen omkijken meer hebben naar hun logistiek en dat zij zich kunnen bezighouden met hun kernactiviteiten.

Logistiek dienstverlener VIM is de organisator en regisseur die alles van productie tot consument begeleidt, terwijl de klant zelf ‘in control’ is.

VIM is gevestigd in Hoevelaken en werkt met branchepartners zoals Modint (fashion), FGHS (sport, Dune Pebbler ontwikkelde al eerder de website van FGHS) en CBM (meubelen). VIM werkt op logistiek gebied samen met logistieke partners zoals Greenway Logistics (tevens ontworpen en ontwikkeld door Dune Pebbler) en met diverse omnichannel- en kennispartners.

Communicatie & Persoonlijk contact

Dhr. Reumer – Directeur van VIM is enthousiast. Naast de wens dat de dienstverlening van VIM goed voor het ‘online’ daglicht wordt gezet meldt hij het volgende: “Voor ons is en blijft het persoonlijk contact nog steeds de belangrijkste wijze van communiceren. Onze intentie is dat deze website bijdraagt tot een goede indruk voor een oriënterend gesprek en tot bevestiging van het reeds zaken doen met ons.”

Interesse?

Mocht je ook op zoek zijn naar een bevlogen communicatie partner voor bijvoorbeeld een nieuwe website, neem dan contact met ons op. Voor een verzameling aan voorbeelden verwijzen we graag naar onze Projecten pagina, selecteer daar het filter “online”.

Bevind je je in het proces daarvóór of is de wereld rondom jouw organisatie dusdanig veranderd waardoor je als directeur, ondernemer, beslisser opnieuw op zoek bent naar het bedrijfs-DNA van jouw organisatie… Definieer dan samen met Dune Pebbler de BrandMap van jouw organisatie, The Road to your Strategy!

Klik hier voor meer informatie.

VIM the supply chain regisseur heeft nieuwe website
  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler