Dune Pebbler - Happy Customarketing

Videocontent domineert het internet

Je zult het vast opgemerkt hebben, want deze trend is al een tijdje gaande: videocontent domineert het internet. Waarom? Onderzoek van Cisco wijst uit dat bijna 60% van de kijkers zich drie etmalen later nog kan herinneren wat er in een video werd getoond en verteld. Bij geschreven tekst is dit slechts 10%. Zij voorspellen dan ook dat in 2017 69% van al het internetverkeer uit video zal bestaan.

Voor ons een goede reden om dit gegeven mee te nemen in de nieuwste case van Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie: Ouwehand Bouw Academie. Missie van deze academie is om talent in de bouw de kans te geven zich te ontplooien in een professionele vastgoedonderneming met een mooie carrière in de bouw als vooruitzicht.

Dune Pebbler mocht meedenken in dit concept en zette de complete branding en een communicatiestrategie neer. In de campagne staan de jonge talenten van Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie centraal. Zij vertellen middels videocontent enthousiast hun verhaal via verschillende kanalen.

Binnen de communicatiestrategie ligt de focus op online. Er is dus een website ontwikkeld, er worden social kanalen opgezet en via deze kanalen wordt advertising ingezet om de vertoning van de video onder de doelgroep te maximaliseren. Klik hier om naar de website van de Ouwehand Bouw Academie te gaan en de film te bekijken!

Naast de Ouwehand Bouw Academie gaan wij binnenkort ook aan de slag met de productie van toffe videocontent voor ECP en de gemeente Leidschendam-Voorburg. Stay tuned!

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler