Videocampagne voor Youvia

Enkele maanden geleden zijn we door Youvia benaderd om testimonials te filmen bij enkele klanten. Youvia, voorheen bekend als De Telefoongids of later DTG, brengt al meer dan 140 jaar ondernemers in contact met potentiële klanten. Met de digitale transitie van De Telefoongids naar Youvia levert de organisatie online marketingoplossingen passend bij het bedrijf. Het jarenlange bestaan van het bedrijf zorgt niet alleen voor een divers en tevreden klantenbestand, maar ook een uitbreiding aan diensten. Deze combinatie wilde Youvia graag vastleggen op video bij een paar klanten. Ons team stoomde zich weer klaar voor een mooie videocampagne.


Testimonials op beeld

Samen met de content marketeer van Youvia hebben we afgestemd wat het doel is per video en wat de essentie is bij de diverse klanten. Met het script op papier en de auto volgeladen met apparatuur, zijn we het land doorgereden voor de eerste videoshoots. In Ede vertelt Jan, eigenaar van AutoTotaal Ede, hoe Youvia ervoor heeft gezorgd dat de autogarage bovenaan de zoekresultaten van Google staat in Ede en Bennekom. De reis zette zich voort naar Baarle Nassau, waar Jeanette, eigenaar van Wild West Restaurant, toelicht hoe Youvia heeft geholpen met het werven van extra gasten in het themarestaurant. Om de trilogie af te maken, ging onze filmcrew door naar Eindhoven voor een overheerlijk bezoekje aan Viola’s Patisserie. Viola vertelt dat bij het begin van haar patisserie, met behulp van Youvia, direct is gestart is met een website en webshop. Hoe groter Viola’s Patisserie wordt, hoe intensiever de samenwerking ook wordt.

Drie diverse klanten met ieder hun eigen verhaal, doelstellingen en samenwerking met Youvia, door ons filmteam op beeld gezet met interviews en spraakmakende sfeerbeelden. Youvia, dank voor het vertrouwen en op naar nog meer video’s!

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Mee weten over video?

Liever socializen?