Dune Pebbler - Happy Customarketing

Vastgoedmarketing voor Ouwehand – Tudortuinen

In de nieuwe woonwijk Park Triangel te Waddinxveen wordt een markant nieuwbouwproject gerealiseerd: Tudortuinen. In deze unieke woonomgeving vindt u straks statige herenhuizen, stoere eengezinswoningen, romantische twee- en drie-onder-één-kapwoningen en luxe appartementen.

Tudortuinen is gelegen in de levendige en groene woonwijk Park Triangel in Waddinxveen. Een prachtige plek die volop woonplezier biedt! Duurzaam wonen in Engelse stijl.

Vastgoedmarketing van a tot z

In opdracht van Ouwehand – Bouwen & Ontwikkelen hebben wij de afgelopen maanden het logo, de styling, de website, signing, de verkoopbrochure, mailings en advertentie- en social media campagnes ontwikkeld en opgezet. Een compleet plaatje vastgoedmarketing voor een bijzonder project.

Het prachtige logo met daarin de Tudorroos als symbool voor de Engelse Tudorstijl komt mooi tot z’n recht in de diverse marketingitems. De architecten van Van Manen Architecten hebben er zelfs voor gekozen om het het logo als ornament op te nemen in het appartementengebouw. Hier mogen we trots op zijn.

De start verkoop heeft inmiddels plaatsgevonden en was een groot succes! Aan de geïnteresseerde kopers werden onder het genot van een kop koffie en de stralende zon de brochures uitgereikt.

Eerste reactie van de klant

Projectmanager Ontwikkeling van Ouwehand Bouw – “De brochures zijn binnen en ze zien er fantastisch uit!! :)”

.

Kijk voor meer informatie 0p: https://tudortuinen.nl/

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler