Vastgoedmarketing voor De Glazenier

Eind 2018 zijn we door Ouwehand Bouw gevraagd om de vastgoedmarketing van het nieuwbouwproject Kwartshove in Leerdam te verzorgen. De nieuwbouwwijk combineert sfeervolle tuindorp-architectuur met duurzaamheid en energiezuinigheid. Ruim 180 woningen verrijken de wijk Broekgraaf: een dorps geheel waar ontmoeten en spelen centraal staan.

Centraal wonen in het park

Na een succesvolle verkoop van fase 1 en 2 in 2021, bestaande uit 135 woningen, zijn we ook gevraagd fase 3 een eigen identiteit te geven. Centraal gelegen in het park verrijst een markant gebouw, met 23 duurzame driekamerappartementen, genaamd De Glazenier. De appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van zo’n 100m2 en beschikken over een balkon of terras. Naast het comfort dat De Glazenier biedt, is het hier ook met name praktisch wonen. Elk appartement heeft namelijk zijn eigen parkeerplek en berging. En natuurlijk wordt ook aan het klimaat gedacht door een groen dak toe te passen en zonnepanelen te plaatsen.

Om het project gereed te maken voor de start verkoop, heeft De Glazenier een eigen projectstyling en website gekregen. Medio mei is de verkoop gestart en geïnteresseerden kunnen hun favoriete appartement uitzoeken via de interactieve woningzoeker en vervolgens inschrijven via het online inschrijfformulier.

Wij bedanken Ouwehand Bouw weer voor een mooie opdracht en de prettige samenwerking!

www.wonenindeglazenier.nl

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Meer weten over vastgoedmarketing?

Liever socializen?