Vastgoedmarketing voor Ikaros Zoetermeer

Aan de rand van de wijk Meerzicht in Zoetermeer is een nieuwbouwplan ontwikkeld voor de realisatie van 46 kwalitatief hoogwaardige en luxueuze koopappartementen. De appartementen zullen in een compacte bebouwing van 10 lagen op een prominente locatie aan het Zalkerbos worden gesitueerd. Hoogwaardige afwerking, zonnige ligging, lage maandelijkse energiekosten en moderne architectuur met veel lichtinval. Ikaros heeft het allemaal. Enige tijd geleden heeft Chronos Groep Dune Pebbler ingeschakeld voor het complete plaatje vastgoedmarketing.

Vrijheid van luxe wonen

Om de vastgoedmarketing voor Ikaros vorm te geven, zijn we gestart met een logo en de algehele projectstyling. Om de luxueuze uitstraling van het project terug te laten komen, hebben we gekozen voor een kleurcombinatie van hemelsblauw en goud. Dit wordt versterkt door een veer die subtiel verwijst naar de Griekse mythologie, maar ook vrijheid symboliseert. Een mooi verfijnd logo, dat past bij het gebouw.

De projectstyling is doorvertaald naar de ontwikkeling van de website en diverse uitingen als advertenties in lokale media, online campagnes, een projectbord en een digitale brochure. Om de online verkoop van het project zo gebruiksvriendelijk te maken, is er een woningzoeker ontwikkeld. De woningzoeker laat, met behulp van impressies gemaakt door onze partner Single Frame, op een gebruiksvriendelijke manier het appartementencomplex zowel per verdieping als per bouwnummer zien. Geïnteresseerden vinden hier de woningspecificaties, prijzen en beschikbaarheid terug.

Het online inschrijfformulier staat klaar op de website en het persbericht en de advertenties staan in de lokale media. Middels een laatste mailing informeren we de database dat de online inschrijving gestart is. Vanaf 1 november 2021 kunnen geïnteresseerden zich t/m 15 december inschrijven op de website. Een compleet plaatje vastgoedmarketing dat we met succes mochten afronden. Wij bedanken Chronos Groep voor de mooie opdracht, het vertrouwen en de fijne samenwerking weer.

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Meer weten over vastgoedmarketing?

Liever socializen?