Vacature: wij zoeken een marketingstagiair per september 2020!

Dune Pebbler is voor de stageperiode vanaf september 2020 op zoek naar een enthousiaste student die momenteel één van de volgende opleidingen volgt: HBO Commerciële Economie, HBO Communicatie of een Marketing gelieerde HBO opleiding.

Wij dagen je uit om ons team te komen versterken als allround Marketing & Communicatie stagiair. We kunnen je één ding beloven: Deze stage is dynamisch en zal zeker niet misstaan op jouw CV. Geen dag is hetzelfde. Jouw werkzaamheden variëren van marktonderzoek, het creëren van social media content, het uitdenken van bijvoorbeeld een script voor een bedrijfsfilm, het schrijven van pakkende webteksten of het brainstormen over een nieuwe branding voor een klant. Je krijgt een ondersteunende rol in het marketingteam.

Houd je van verse cappuccino’s, deel je graag je favoriete lunchrecepten en ga je lekker op een uurtje foute muziek iedere ochtend? En durf jij verantwoordelijkheid te dragen en initiatief te nemen? Spring dan in het diepe, want wij zijn op zoek naar jou!

Gewenst profiel:

● HBO studierichting Marketing/Communicatie/Commerciële Economie (3e of 4e jaar).
● Je herkent je in de volgende eigenschappen: zelfstandig, ambitieus en leergierig.
● Je bent proactief, durft fouten te maken om ze vervolgens (samen) op te lossen en je deinst er niet voor terug verantwoordelijkheden te dragen.
● Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift).
● Je hebt sterke affiniteit met (online) marketing en Social Media.

Wat bieden wij:

● Een ambitieus en tikkeltje gek team waar je enorm veel van kunt leren.
● Wij verlossen je van het woord stagiair, je werkt mee als een volwaardig teamlid.
● Veel zelfstandigheid (als je dat tenminste aan kan).
● Ruimte voor creativiteit en ideeën (graag zelfs, mogen wij ook van jou leren?).
● Een (afstudeer)stage van vier tot zes maanden.
● Iedere dag Mario Kart, vis op vrijdag en eindeloze gesprekken over Expeditie Robinson, Wie is de Mol en andere reality series.
● En bovenal: een onvergetelijke leerzame ervaring.

Solliciteren

Klinkt dit als jouw ideale stage? Waar wacht je nog op! Stuur ons een van het scherm spattende (en een beetje een out-of-the-box) motivatie t.a.v. Alex Kulk: happy@dunepebbler.nl.

We help you to move forward. At Dune Pebbler.

Geschreven door:
Dune Pebbler

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Liever socializen?