Dune Pebbler - Happy Customarketing

Trots op ons Goed Groen Groei label

Natuurlijk. We zijn zelf mede-initiatiefnemer van stichting 20duurzaam20 We zijn objectief. En toch zijn we wellicht het meest trots dat een van onze stagiaires ons heeft voorgedragen voor een Goed Groen Groei label bij Empirio – futureproof duurzaamheidsadvies. Tijdens de Ondernemersdag071 op 9 oktober 2018 reikte wethouder Jacco Knape aan negen Katwijkse bedrijven het Goed Groen Groei | Katwijk-label uit. Zo ook aan ons.

Duurzame boodschap

Het Goed Groen Groei | Katwijk-label wordt op aanvraag toegekend aan bedrijven die bijzondere maatregelen hebben genomen om het milieu te sparen en is een initiatief van stichting 20Duurzaam20 en Katwijk Marketing. Ook kunnen deze bedrijven een positieve bijdrage leveren aan hun sociale en maatschappelijk omgeving. Er wordt daarbij ook gekeken naar de bedrijfsomvang en uitgangssituatie van de aanvrager. De teller staat momenteel op 24 labelhouders. Volgens Jacco Knape is het een mooi aantal, maar zou er nog meer aandacht besteed moeten worden aan het uit- en overdragen van de duurzame boodschap. Om dit te realiseren wordt binnenkort weer een Duurzaamheidscafé georganiseerd waar labelhouders bijeenkomen om elkaar te informeren en te inspireren.

Het juryrapport

Dune Pebbler is een creatief marketingbureau in Katwijk. Zij dragen door hun unieke manier van werken (happy customarketing) bij aan een positief en modern imago van Katwijk en zien zichzelf dan ook als ambassadeurs van de gemeente. Dune Pebbler is continu bezig met het creëren van een werkplek waar medewerkers werken met plezier en vrijheid. In hun bedrijfsvoering proberen zij steeds meer te verduurzamen en maatschappelijk­ verantwoord ondernemen wordt meegenomen in dagelijkse beslissingen. Bovendien is door de inzet van het bureau Stichting 20Duurzaam20 tot leven gekomen en door hun werk dragen ze bij aan de bewustwording en verduurzaming van gemeente Katwijk.

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler