Succesvolle start verkoop Hof van Parkrijk

Hof van Parkrijk is een nieuwe wijk in Park Triangel, een kindvriendelijke woonwijk in Waddinxveen, waar ontmoeten en spelen tussen het groen en water centraal staat. In deze markante wijk vindt u straks 30 luxe appartementen, 28 ruime eengezinswoningen en 7 riante herenhuizen in Engelse Landhuisarchitectuur.

Compleet plaatje vastgoedmarketing

In opdracht van Ouwehand – Bouwen & Ontwikkelen gingen we online én offline aan de slag voor Hof van Parkrijk. Projectstyling, advertenties in de lokale media, bouwborden en een verkoopbrochure gevuld met teksten, impressies, ingemetselde plattegronden en sprekende sfeerbeelden. In combinatie met een gebruiksvriendelijke website, informerende mailings en social media campagnes. Kortom, een compleet plaatje vastgoedmarketing voor een mooi project.

Door het coronavirus was er dit jaar geen start verkoop evenement. Door middel van een online inschrijfformulier op www.hofvanparkrijk.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor hun favoriete woning/appartement. De brochure wordt opgestuurd naar geïnteresseerden. De verkoop is afgelopen zaterdag, 24 oktober, online gestart en is een groot succes!

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?