10 vragen aan junior web developer Joshua

Eerder hadden we ons team al uitgebreid met stagiairs Tijs en Iris. Medio februari hebben we nog een nieuwkomer verwelkomd: Joshua van den Bosch. De 19-jarige Rijnsburger is net afgestudeerd en heeft eerder al gewerkt met onze Jelle. Van het een kwam het ander en Joshua draait inmiddels al een paar weekjes mee in ons webteam.

"Werken bij Dune Pebbler is zo leuk, omdat het eigenlijk niet eens voelt als werk en collega's. Het is een soort extra familie waar iedereen leuk met elkaar omgaat."

Meer weten over Joshua?

Joshua, vertel eens wat over jezelf.
“Ik ben Joshua van den Bosch, ik ben 19 jaar (bijna 20). Ik woon in Rijnsburg en ben junior web developer bij Dune Pebbler. Mijn hobby’s zijn gamen, muziek maken/spelen en ik vind het leuk om overal rond te rijden met de auto.”

Waarom heb je voor Dune Pebbler gekozen?
“Mijn keuze voor Dune Pebbler kwam doordat ik van mijn oud collega Jelle een Whatsappje kreeg dat er een web developer werd gezocht. Toen hij vertelde over hoe het hier in het bedrijf er aan toegaat was ik zo enthousiast dat ik de kans heb gepakt.”

Wat heb je vandaag gedaan op werk?
“Vandaag heb ik als eerst samen met Jelle de website voor de Vlindertuyn online gezet, zodat ik weet hoe dit gaat. Daarna hebben we even snel een potje gedart. Hierna heb ik nog wat laatste puntjes voor de Vlindertuyn gedaan en gecheckt of de website functioneert zoals bedoeld is. In mijn pauze heb ik nog even Mario Kart gespeeld met Ivo en Suzanne en nog een potje gedart tegen Tijs. Hierna heb ik een mini verbouwing gedaan, omdat ik een nieuw tweede scherm kreeg.”

Wat maakt werken bij Dune Pebbler zo leuk?
“Werken bij Dune Pebbler is zo leuk, omdat het eigenlijk niet eens voelt als werk en collega’s. Het is een soort extra familie waar iedereen leuk met elkaar omgaat. Er is altijd ruimte voor een grapje of een praatje en je kan tussendoor even een potje darten of Mario Karten als ontspanning.”

Wat heb je onlangs nog geleerd?
“Wat ik onlangs nog heb geleerd is dat ik met WordPress toch meer vrijheid heb en meer dingen kan doen dan ik eerst dacht. Het werkt heel fijn, als je het maar goed gebruikt.”

Wat is jouw lievelingsplek en wat vind je daar?
“Mijn lievelingsplek is ergens in Oostenrijk hoog tussen de bergen. Het uitzicht, en het gevoel dat je daar krijgt, is fantastisch. Daarnaast vind ik Den Bosch een erg leuke plek om te zijn (zeker met carnaval), maar dit komt ook omdat mijn lieve vriendin er woont.”

Wat is je favoriete muziek tijdens werktijd?
“Mijn favoriete muziek tijdens werktijd is de Top 50 van Nederland en van de wereld. Een playlist met hardstyle luister ik ook graag.”

Wat zijn je geheime talenten?
“Mijn geheime talenten zijn koken en muziek maken op mijn launchpad.”

Hoe drink jij je koffie?
“Mijn koffie drink ik met een zakje suiker en soms een zakje creamer erbij.”

Welk stripfiguur zou je zijn?
“Als ik een stripfiguur zou zijn, zou ik Stewie Griffin (van Family Guy) of Lucky Luke zijn.”

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Meer weten over webdevelopment?

Liever socializen?