Dune Pebbler - Happy Customarketing

Hoe wij maatschappelijk en sociaal betrokken zijn

Dune Pebbler is een creatief marketingbureau dat sociale en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn van mening dat een goede kwaliteit van leefomgeving in de breedste zin van het woord kan bijdragen aan duurzame creativiteit en (werk)plezier. Onze betrokkenheid vertaalt zich naar enkele initiatieven en nauwe betrokkenheid bij verenigingen, met name in de gemeente Katwijk.

Talenten van de toekomst

Zo zet Dune Pebbler zich al jaren in voor een van de bekendste amateurclubs van Nederland: Quick Boys. Als sponsor werkt ons team mee aan de content en het technisch beheer van de website www.quickboys.nl, het ontwerp van de presentatiegids en het tweejaarlijkse gala. Ook de ontwikkeling van het narrowcasting systeem behoort tot de taken van Dune Pebbler. Het laatste voetbalnieuws en het nieuws van adverteerders wordt hierop getoond in de businessclub va

n Quick Boys. Voetbalnieuws dat uiteraard wordt gemaakt op het voetbalveld, waar de talenten van de toekomst lopen. Ook bij de plaatselijke club in Lisserbroek, Kagia, is voetbaltalent te vinden. Als sponsor vinden wij het belangrijk een bescheiden bijdrage te leveren aan al dat talent.

Stichting 20Duurzaam20

Naast maatschappelijke en sociale betrokkenheid vinden we een gezonde aarde waarop dit alles plaatsvindt ook van essentieel belang. Een aantal jaren geleden was dit dan ook reden om samen met onze opdrachtgever Groene-Woningen en de Rabobank Leiden-Katwijk de stichting 20Duurzaam20 op te richten. Een inspirerend duurzaamheidsplatform voor ondernemers en inwoners van de gemeente Katwijk. Bewustwording over de essentie van duurzaam werken, spelen en leven is hier de sleutel. Na verloop van tijd trad ook woningcorporatie Dunavie aan tot het bestuur van de stichting. Het bestuur was compleet, zeker met de toevoeging van de zeer betrokken ambassadeurs Anke Schüttemeijer en Kees van der Veen. Beiden zeer betrokken Katwijkse ondernemers met duurzame roots.

De activiteiten van stichting 20Duurzaam20 zijn heel divers: zo gaven we afgelopen jaar in samenwerking met Energieke Scholen educatie op het gebied van duurzaamheid aan meer dan 500 basisschoolleerlingen. Ook aankomende jaren gaan we daar mee door. De solarboot van TU Delft gaf een demonstratie op de door ons georganiseerde duurzaamheidsmarkt. We brachten huis-aan-huis kranten uit in samenwerking met Uitgeverij Verhagen en de gemeente Katwijk, maar ook een eMagazine, boordevol duurzame verhalen, tips & tricks. Dune Pebbler mocht hiervoor het ontwerp, de ontwikkeling en het projectmanagement op zich nemen. Met Energieke Regio zijn we een partnership aangegaan om bedrijven verder te helpen verduurzamen en een handvat te bieden op subsidievlak. Bedrijven als de KBM Groep, strandpaviljoen Het Strand, recyclingbedrijf Van Leeuwen, maar ook sportverenigingen spinnen daar nu garen bij. Ook vindt er toenadering plaats van de inwoners van de gemeente Katwijk. Met onder andere de Energie Ambassadeurs worden er wijkgericht duurzaamheidsactiviteiten ontplooid en daaromtrent worden informatie avonden georganiseerd.

Het Duurzaamheidscafé

Sociaal en maatschappelijk betrokken en ook nog eens oog hebben voor het milieu. Dat zijn de vijftien bedrijven die recentelijk het Goed Groen Groei | Katwijklabel van de stichting hebben ontvangen. Een label dat door 20Duurzaam20 samen met Katwijk Marketing in het leven is geroepen. De laatste vijf labels werden uitgereikt door wethouder Jacco Knape tijdens het eigen duurzaamheidscafé bij Bakker van Maanen. Het duurzaamheidscafé; een initiatief dat frequenter binnen de gemeente Katwijk zal plaatsvinden. Aan de gemotiveerde wethouder Knape heeft de stichting de afgelopen jaren veel gehad, altijd enthousiast!

Recentelijk heeft Dune Pebbler in opdracht van stichting 20Duurzaam20 enkele duurzame, inspirerende initiatieven op video gezet; de opening van de eerste Groene Straat van woningcorporatie Dunavie en de duurzame ambities en het doorpakken van het Andreas College. Eerdaags zijn de filmpjes te bewonderen op het 20Duurzaam20 YouTube kanaal, waar enkele duurzame ondernemers nu al te zien zijn. Alles…om anderen te inspireren en te verbinden op duurzaam gebied. Meer lezen over dit mede door Dune Pebbler genomen initiatief? Kijk dan op www.20duurzam20.nl.

Duurzaam Pebbler

Natuurlijk heeft duurzaamheid ook de aandacht bij Dune Pebbler. Zo liggen er zonnepanelen op ons dak, rijden enkele auto’s hybride, hebben we een laadpaal aan kantoor en maken we gebruik van lichtsensoren. Collega’s binnen de gemeente Katwijk komen vrijwel altijd heel gezond op de fiets, en de collega’s van buitenaf carpoolen richting DunePebbler. En natuurlijk hebben we op dit vlak nog genoeg ambitie…maar zoals je bovenstaand kunt lezen, zijn we op de goede weg!

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler