Dune Pebbler - Happy Customarketing

Robius voor Beauty Care Nederland

Robius Content & Campaigns is per 1 juni jl. een feit geworden. We mogen wel spreken van een vliegende start. Zo mogen we vanaf die datum Beauty Care Nederland ondersteunen bij hun totale online marketingtraject. Dit bijzondere bedrijf is in binnen- en buitenland bekend, onder andere met Micro Hair Pigmentation.

Synergie aan de Valkenburgseweg

Om alles vloeiend te laten verlopen is gekozen voor een gefaseerde overgang. Uiteindelijk zal Robius het volledige contentbeheer verzorgen van de website en social media. Technisch komt de website in de deskundige handen van de webprofessionals van Dune Pebbler. Een mooi voorbeeld hoe klanten de vruchten plukken van de synergie aan de Valkenburgseweg 48 en één aanspreekpunt hebben voor het gehele pakket.

Compleet pakket online marketing

Beauty Care Nederland moet het voornamelijk hebben van online marketing, dus dat pakket wordt veelomvattend. Niet alleen basiszaken als contentbeheer en SEO (zoekmachine-optimalisatie) maar ook online advertentiecampagnes via bijvoorbeeld AdWords en Facebook-ads, blogs schrijven, vlogs maken, display advertising/bannering en retargeting.
We zijn blij met deze samenwerking en bedanken Beauty Care Nederland voor het gestelde vertrouwen.
  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler