Waalpartners

  • Design
  • Marketing

Waalpartners is een civiel ingenieursbureau gevestigd in Naaldwijk. Sinds 1974 zijn ze als middelgroot bureau werkzaam voor gemeenten, provincies, ontwikkelaars en aannemers. Op het gebied van infrastructuur, gebiedsontwikkeling, beheer & onderhoud, project- en procesmanagement, tendermanagement en geotechnisch advies leveren ze een breed pakket aan diensten.

Medio 2020 heeft Waalpartners Dune Pebbler benaderd met de vraag in hoeverre wij ondersteuning kunnen verlenen op het gebied van content en marketing. Oorspronkelijk begonnen we een samenwerking van een half jaartje ter ondersteuning. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een hechte samenwerking gevuld met nieuwsbrieven, videomarketing, marketing-as-a-service en grafisch ontwerp.


Marketing-as-a-Service

Organisaties hebben intern vaak de man- en vrouwkracht, maar zoeken nog net dat stukje marketingkennis om op dat vlak compleet te zijn. Met onze Marketing-as-a-Service zijn we een verlengstuk voor de organisatie. Samen met de klant ontwikkelen we content, van video tot teksten, van fotografie tot animaties. We zetten samen online nieuwsbrieven op, adviseren op marketinggebied via korte lijnen, zetten onze designers aan het werk en initiëren online campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn.

De Marketing-as-a-Service voor Waalpartners doet zich voor als het opmaken, versturen en rapporteren van halfjaarlijkse nieuwsbrieven; advies voor content op social media; meedenken met de contentstrategie; ondersteuning voor beeldmateriaal op social media en grafisch ontwerp. Het contact onderhouden wij nauw via redactieoverleg om de maand en een WhatsApp groep met onze projectmanagers waardoor we snel kunnen schakelen.


Videomarketing

Eind 2020 heeft Waalpartners hun veelzijdige dienstenpakket verder uitgebreid met Geotechiek. Deze uitbreiding werd mede mogelijk gemaakt door het aannemen van geotechnisch adviseur Sake Essink. De introductie van een nieuwe dienst én nieuwe collega moet natuurlijk groots aangepakt worden. Met onze videograaf gingen we op pad naar Nieuwerkerk aan den IJssel om een video op te nemen over Sake, geotechnisch advies en het project Zelling. Benieuwd naar de video? Bekijk ‘m hier.

Gelukkig bleef het niet bij een voorproefje en is Waalpartners net zo gek op videomarketing als wij. In het voorjaar van 2021 zijn we met onze crew afgereisd naar het Westland voor meer video’s. Om de vacature voor werkvoorbereiders uit te lichten, lieten twee collega’s hun projecten in De Lier en Vlaardingen zien ter promotie. De video’s zijn een combinatie van een showcase van de werkzaamheden bij het project als de taken van een werkvoorbereider. Om de filmdag af te sluiten, zijn we met een aantal collega’s van Waalpartners naar het strand en de duinen gegaan om het vitaliteitsprogramma Waalvitaal in het zonnetje te zetten. Kijk je mee?

Benieuwd naar Marketing-as-a-Service?

Liever socializen?