Schouten Schoenen

  • Design
  • Marketing
  • Websites

Schouten Schoenen, een schoenenspeciaalzaak in Noordwijkerhout waar voeten de hoofdrol spelen. Al ruim 145 jaar is Schouten Schoenen een begrip in de regio Leiden-Haarlem-Hoofddorp. Met een collectie van hoogwaardige pasvormschoenen voorzien de voetspecialisten in de speciaalzaak jong en oud van passende en stijlvolle schoenen. Vakkundig advies, persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring zijn de speerpunten van Schouten Schoenen. Met deze speerpunten en de aandacht voor voeten zijn Dune Pebbler en Schouten Schoenen samen aan de slag gegaan om de online zichtbaarheid te optimaliseren.


Videocampagne voor Schouten Schoenen

Online meer opvallen en het verhaal van Schouten Schoenen in beeld brengen, dat was de wens van de eigenaren. Drie krachtige video’s met voeten in de hoofdrol zijn het resultaat. In de video’s komen de mensen van Schouten Schoenen aan het woord over de geschiedenis, het werken bij Schouten Schoenen en de specialisaties. Ondersteund door beelden van de stijlvolle winkel en de uitgebreide collectie laten de video’s duidelijk zien wie Schouten Schoenen is en hoe de klant wordt verwelkomd en geadviseerd.

Schouten Schoenen

Video's opgedeeld in specialisaties

Door het uitwerken van de specialisaties in verschillende video’s hebben we gerichte online campagnes ingezet. Schouten Schoenen als specialist in kinderschoenen heeft een andere doelgroep dan de video over kwetsbare voeten en voetklachten. Daarnaast is de keuze voor het kanaal waar de video getoond wordt van belang.


Nieuwe frisse website en kaartenlijn

Voorafgaand aan de online videocampagne is de verouderde website van Schouten Schoenen onder handen genomen. De nieuwe website blinkt van frisse beelden en is doeltreffend en gebruiksvriendelijk. Zowel intern bij Schouten Schoenen als bij de klanten is de website erg goed ontvangen. Een professioneel design gecombineerd met een technische basis zorgt voor een optimale gebruikservaring van een responsive website. Bekijk het resultaat op schoutenschoenen.nl.

Voor in de winkel ontwierpen we een kaartenlijn, een 12-tal ansichtkaarten met originele pakkende quotes, welke passen bij Schouten Schoenen en de aandacht voor voeten.

“Fijn dat onze samenwerking zo lekker loopt! Dank en op nog veel succesvolle stappen met Schouten Schoenen in de toekomst!” – Debby Schouten

Ook interesse in videocampagnes?

Liever socializen?