Ouwehand Bouw

  • Design
  • Marketing
  • Websites

Onze samenwerking met Ouwehand Bouw, opgericht in 1943, gaat terug naar eind jaren ’80: de oprichting van Dune Reclamebureau. De jarenlange samenwerking is gebouwd op vertrouwen, betrokkenheid en wederzijdse waardering. Voor de nieuwbouwprojecten in het westen van Nederland verzorgen wij de vastgoedmarketing. Van kleinere projecten in Rijnsburg tot grote appartementencomplexen in Alkmaar, we verdiepen ons elke keer weer in een andere omgeving en doelgroep in opdracht van Ouwehand Bouw.

Voor vastgoedmarketing werken wij met een vaste, succesvolle formule. Zo beginnen we met een projectnaam en logo, al snel volgt de styling en look en feel van het project. Dit uit zich in een website, of een landingspagina, en daarna volgt een verkoopbrochure. Als dit allemaal in gang is gezet, gaat het proces verder met mailings en/of advertentiecampagnes. Kortom, het complete plaatje van onze diensten.


Tudortuinen

In de nieuwe woonwijk Parkrijk te Waddinxveen wordt een markant nieuwbouwproject gerealiseerd: Tudortuinen. In opdracht van Ouwehand – Bouwen & Ontwikkelen hebben wij het logo, de styling, de website, signing, de verkoopbrochure, mailings en advertentie- en social media campagnes ontwikkeld en opgezet. Een compleet plaatje vastgoedmarketing voor een bijzonder project.

Het prachtige logo met daarin de Tudorroos als symbool voor de Engelse Tudorstijl komt mooi tot z’n recht in de diverse marketingitems. De architecten van Van Manen Architecten hebben er zelfs voor gekozen om het het logo als ornament op te nemen in het appartementengebouw. Hier mogen we trots op zijn.

Ouwehand Bouw

La Vie

Ouwehand Bouw

Voor La Vie in Katwijk aan zee mocht Dune Pebbler de charmante styling verzorgen en dit doortrekken in de bijzondere hardcover brochure op A3-formaat en in diverse andere on- en offline producten. Maanden voor de start verkoop zijn wij al gestart met de campagne. Deze inspanningen hebben zich ruimschoots uitbetaald, want al ver voor de start verkoop waren er al volop leads voor deze prachtige appartementen in de duinen van Katwijk. Hoe wij dit flikten? Middels diverse gerichte, online campagnes.


Jaagpad Alkmaar

Een indrukwekkend project van Ouwehand Bouw voor de komende jaren: de bouw van ca. 450 appartementen ‘Jaagpad’ in Alkmaar, voor zowel verkoop als verhuur.
Dune Pebbler mocht aan de slag met de styling en de eerste fase van de promotiecampagne opstarten. De styling is hip, fris en anders dan anders.

We hebben vervolgens de landingspagina gebouwd en er zijn campagnes gaan draaien via social media en display advertising. Dit laatste bestaat uit bannervertoningen in een groot netwerk van bekende websites zoals nu.nl, telegraaf.nl, marktplaats.nl, funda.nl, etc. Het conversiedoel van de campagnes is het verzamelen van geïnteresseerden in dit project. De komende tijd zullen we nog actief blijven bouwen aan deze campagne, totdat het project later in 2020 in verkoop zal gaan.

Ouwehand Bouw

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?