Dunavie

  • Design

Woningcorporatie Dunavie is al langere tijd verbonden aan Dune Pebbler als trouwe klant. Ons werk bestaat grotendeels uit de opmaak van advertentiemateriaal, posters en beeldmateriaal. Van uitnodigingen van evenementen tot beachflags en van woningbrochures tot vacatures. Noem het maar op. Iedere opdracht is anders en dat maakt het werken voor Dunavie heel divers en creatief.


Terugblik naar 2018

Vorig jaar mochten wij een terugblik naar 2018 vormgeven. 2018 was voor Dunavie een jaar waarin duurzaamheid en nieuwbouw de boventoon voerden. De ontwikkelingen, realisaties en toekomstplannen zijn verzameld en vastgelegd in het jaarverslag. Samen hebben we alle content in een interactief magazine weergegeven.  Een lekker leesbaar jaarverslag!


Het verhaal van Dunavie

Enige tijd geleden hebben wij een animatie ontwikkeld. Middels de geanimeerde corporate story wordt binnen enkele minuten helder wat de woningcorporatie doet, wat haar rol in de maatschappij is en wat de kernwaarden zijn. Een corporate story waar medewerkers, huurders én stakeholders zich mee kunnen identificeren.

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?