Dune Pebbler - Happy Customarketing

Woerdblok Zandheuvel

voor Weboma en Ouwehand Bouw

Heerlijk vertoeven

Projectontwikkelaars Weboma en Ouwehand Bouw hebben de handen ineengeslagen om de wijk Woerdblok Zandheuvel in Naaldwijk te realiseren. Het nieuwbouwproject bestaat uit vier deelgebieden. Voor de laatste fase, Woerdblok Zandheuvel, werd Dune Pebbler gevraagd de marketing op zich te nemen.

De uitstraling van de 71 nieuwbouwwoningen in Zandheuvel is stijlvol, gedetailleerd en geïnspireerd op jaren ’30 woningen. Groen en water staan in de hoofdrol en de nieuwe wijk wordt omschreven als een fijne plek om buiten te spelen en te genieten. Met deze informatie vanuit de opdrachtgever ging ons team aan de slag.

Enthousiasmeren

Om de potentiële koper te enthousiasmeren en informeren is ervoor gekozen om een aansprekende brochure te ontwerpen. De brochure is rijkelijk gevuld met impressies, plattegronden, beelden en aanvullende teksten over Zandheuvel en Naaldwijk. Dune Pebbler en haar inhouse partners hebben vrijwel alle content gecreëerd en in stijl verwerkt in het geheel. De look & feel van de brochure sluit aan bij de stijlvolle en gedetailleerde sfeer van de woonwijk.

Middels gerichte Facebook- en printcampagnes werd online en offline veel animo gecreëerd voor de start verkoop van de laatste fase van Woerdblok. Daarnaast is het bouwbord door ons ontwerpen, welke ook past bij de stijl van de wijk.

Het proces verliep in nauwe samenwering met Weboma. Door de vele contactmomenten en de verschillende manieren van communicatie konden we snel schakelen. Een prettige samenwerking.

Meer weten over onze vastgoed marketing?

De reactie

“Hierbij definitief akkoord voor de prachtige brochure! Wij zijn erg tevreden over het fantastische eindresultaat. Op naar de drukker..

Allen ontzettend bedankt voor jullie expertise, enthousiasme en tomeloze inzet (soms zelfs in het weekend en/of vakantie)!”

 

En na ontvangst van de brochures:

“Waanzinnig trots en blij!!! Erg chique, statig, deftig en toch glossy met hele mooie stevige kaften. Écht fantastisch resultaat! Thanks en groeten”

dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler