Dune Pebbler - Happy Customarketing

Website Kerst aan Zee

voor Grand Hotel Huis ter Duin

The most Wonderful time of the Year

Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee staat er alom bekend als geen ander sfeer te kunnen maken in aanloop naar en tijdens de jaarlijkse kerstdagen. Het hotel krijgt ieder jaar een complete kerst-metamorfose, zowel in het hotel als daarbuiten.

De kerstperiode wordt sinds 2009 ingeluid met de ontsteking van de verlichting van één van de meest iconische kerstbomen van Nederland. Sindsdien wordt voor de ontsteking – de zogenaamde Christmas Tree Lightning – door de directie van Grand Hotel Huis ter Duin telkens een bekende Nederlander / regio-genoot gevraagd. Zo waren dat eerder o.a. Paul van Vliet, Prins Pieter-Christiaan, Charlene de Carvalho-Heineken en Jochem Myjer. Dit jaar was de eer aan oud-Oranje international Dirk Kuyt.  Met een hoogte van ruim 17 meter is de kerstboom de hoogste boom binnen de hotellerie in de Benelux. Grand Hotel Huis ter Duin is hiermee het decor van vele romantische kiekjes en ieder jaar trekt deze setting vele nationale en internationale bewonderaars.

Dune Pebbler kreeg de opdracht van Grand Hotel Huis ter Duin om de website “Kerst aan Zee” te vernieuwen en om daarmee de bovengenoemde sfeer een plek te geven op het wereldwijde web. De website moest de sfeer krijgen die gasten ervaren bij een bezoek aan het statige hotel en dient als aanjager voor het maken van reserveringen door gasten rond de kerstdagen en oud-en-nieuw ofwel Sylvester. Het gehele programma is/was terug te vinden op de website alsmede conversie mogelijkheden door te kunnen reserveren in het Grand Hotel, het Historisch Hotel en de restaurants, te weten Breakers Beach, La Terrasse en uiteraard sterren-restaurant Latour.

De website is tweetalig uitgevoerd in het Nederlands en Duits en is een bezoekje (ook na de kerst) meer dan waard. Zo ben je in staat om toch weer even die heerlijke kerstsfeer te pakken, zie daarom: www.kerstaanzee.nl

 

 

stephan stokkermans dirk kuyt kerstboom huis ter duin - dune pebbler Katwijk
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler