Dune Pebbler - Happy Customarketing

Website en video
Operatie Jonas

Doe mee en help plastic soep de zee uit

Operatie Jonas

Kort geleden stapte Cees de Vos van het Wereld Natuur Fonds regioteam Haaglanden bij Dune Pebbler binnen. Het doel van het WNF is om de bewustwording rondom de plasticvervuiling in de oceanen te vergroten. De bewustwording moet wereldwijd vergroot worden, maar het epicentrum voor Operatie Jonas is de gemeente Katwijk. Als mede-initiatiefnemer van stichting 20Duurzaam20 werken wij met veel plezier mee aan duurzame projecten. Wij omarmden dit initiatief direct met open armen.

Dune Pebbler werd gevraagd een logo en website te ontwerpen voor Operatie Jonas. Het logo sluit aan bij de schrijnende situatie in de oceanen, de enorme plasticvervuiling waar de dieren de dupe van zijn. Op de website vind je meer informatie over Operatie Jonas, de geplande activiteiten en alle informatie om deel te nemen aan dit noodzakelijke initiatief: www.operatiejonas.nl.

Op dinsdag 29 januari 2019 bestegen Cees de Vos en Ivo Vittali het podium tijdens De Avond van Katwijk. Om Operatie Jonas te presenteren aan de inwoners en ondernemers van de gemeente Katwijk hebben wij een video gemaakt. De video toont onder andere schokkende feiten over plastic en informatie over het project. Deze video is het begin van de bewustwording over plastic. U doet toch zeker ook mee?!

dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler