Dune Pebbler - Happy Customarketing

Video Anggrek
Amsterdam

Een fleurig portret

Anggrek en
Dune Pebbler

Op een mooie zonnige dag trok ons camerateam er op uit en maakten we in Amsterdam een fleurig portet van Anggrek. Een treffende bedrijfsfilm en een promofilm voor Dune Pebbler zijn het eindresultaat.

In de promo vertelt eigenaar Eric over de nieuwe website (inclusief webshop) en de samenwerking tussen Anggrek en Dune Pebbler. Vol enthousiasme merkt hij op dat het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van de website een positief effect hebben op de online en offline verkoop. De reacties van klanten zijn erg leuk. In de winkel refereren zij regelmatig aan items die ze op de website hebben gezien, aldus Eric.

“De website is echt een verlengstuk van mijn winkel.”
website Anggrek Amsterdam

Bloemen in
Amsterdam Zuid

Aan de Parnassusweg 3 in Amsterdam Zuid is de kleurrijke bloemenzaak Anggrek gehuisvest. Bij Anggrek kan men terecht voor een prachtig boeket, bruidswerk, een rouwstuk of zakelijke bloemen. Naast een uitgebreid assortiment aan bloemen zijn er in de winkel ook tal van unieke woon- en tuinaccessoires, planten en potten en vazen te vinden.

De passie voor de bloemsierkunst en het plezier in het werk zijn duidelijk zichtbaar bij de bloemisten. Het team van Anggrek staat onder de enthousiaste leiding van eigenaar Eric Dompeling. Met ruim 30 jaar ervaring weet hij als geen ander de beste en mooiste bloemen te verkrijgen.

dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler