Dune Pebbler - Happy Customarketing

La Vie

voor Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie

leads

Op het moment van schrijven gaat nieuwbouwproject La Vie in Katwijk bijna in verkoop. Wij mochten de charmante styling verzorgen en dit doortrekken in de bijzondere hardcover brochure op A3-formaat en in diverse andere on- en offline producten. Een mooi staaltje werk!

Maanden geleden startten wij al met de campagne voor La Vie. Deze inspanningen hebben zich ruimschoots uitbetaald, want al ver voor de start verkoop waren er al volop leads voor deze prachtige appartementen in de duinen van Katwijk. Hoe wij dit flikten? Middels diverse gerichte, online campagnes.

SEA

Ken je SEA al? Dit is Search Engine Advertising, oftewel het betaald adverteren via zoekmachines. AdWords is hier een voorbeeld van. Zoeken mensen op wonen aan zee? Dan komt La Vie bovenaan de reguliere zoekresultaten in Google te staan. Daarnaast zijn er campagnes ingezet op Facebook en er is een bannercampagne gestart op sites als bijvoorbeeld Funda, Nu.nl en Telegraaf.

Enquete

Het voordeel van een database vol aspirant-kopers in zo’n vroeg stadium is dat zij hun wensen kenbaar kunnen maken. Samen met de ontwikkelaar ontwikkelden wij dan ook een online enquête waarin geïnteresseerden gevraagd werden om input over indeling, grootte en prijzen. Een handige tool, welke naar de doelgroep verspreid werd middels een mailing.

ook jouw SEA aan mogelijkheden bekijken?

contact us
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler