Dune Pebbler - Happy Customarketing

Internetcommercial

voor ECP

Online privacy

Videocontent is ‘hot’. Wij van Dune Pebbler krijgen dan ook steeds vaker aanvragen voor het produceren van een corporate-, drone- of campagnevideo. Zo ook van het Electronic Commerce Platform Nederland (ECP) om www.veiliginternetten.nl te promoten.

Hun doel? Meer awareness creëren onder een jongere doelgroep rondom het onderwerp online privacy. Na diverse brainstormsessies (en het opbouwen van heel wat meer kennis over apps en cookies…) is er in nauwe samenwerking met ECP een tof script ontstaan voor deze commercial.

Landelijke campagne

De commercial is gepubliceerd op een speciale landingspagina op veiliginternetten.nl, samen met tips om je online privacy te beschermen. Aan Dune Pebbler de taak om het grote publiek naar deze pagina te leiden. Hoe wij dit aanpakken? Middels een landelijke campagne, tjokvol bannering en social advertising. De bannerset wordt onder andere vertoond op alle grote Nederlandse nieuwssites en sites als marktplaats.nl en funda.nl. De social campagne zal worden ingezet op de platformen Facebook en Instagram. De film wordt hier in verkorte versie en ondertiteld gepromoot om een zo groot mogelijk bereik te creëren en mensen die klik te laten maken naar de website van veiliginternetten.nl.

Ook scoren met video?

contact us
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler