Dune Pebbler - Happy Customarketing

eMagazine

voor Ontwikkelmaatschappij Meerburg

Ondernemer gezocht

Of wij een plan wilden pitchen voor Businesspark A4? Maar natuurlijk! Dit is een gebied tussen Leiden en Zoeterwoude dat uitermate geschikt is voor ondernemers die op zoek zijn naar een (nieuwe) locatie voor hun bedrijf.

Leads verzamelen

In opdracht van Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg zijn we aan de slag gegaan met een eMagazine dat in dit geval de functie van de website overneemt.Waarom deze keuze is gemaakt? In een eMagazine kan net iets meer beleving worden gecreëerd, tegen relatief lage kosten. Denk hierbij aan (drone)filmpjes en paginagrote afbeeldingen. Ook is een eMagazine heel geschikt om de geïnteresseerde aan de hand mee te nemen langs alle USP’s.

Een ander voordeel van een eMagazine is de goede deelbaarheid, en nu het voor Businesspark A4 is gepubliceerd wordt het tijd voor verdere actie. Met campagnes via AdWords (SEA) en LinkedIn zal de juiste doelgroep benaderd worden om door te klikken naar het eMagazine. Bij interesse kan daar het contactformulier worden ingevuld. Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg vindt de leads dan vervolgens terug in hun mailbox.
Hier kunt u klikken om naar het eMagazine te gaan.

ga met ons ook uw b2b-uitdaging aan!

contact us
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler