Dune Pebbler - Happy Customarketing

Congreslogo, -styling & -promotie

voor ABU

“Van Industriële Revolutie naar Digital Age. Van stoom naar staal naar computers. In bijna 300 jaar. Banen die verdwijnen. In bijna vijf jaar. Digitale platforms met microjobs. Nu al. Het nieuwe uitzendbureau is een robot. Zeer binnenkort. Hoe ziet werken in de toekomst eruit?” Als belangrijkste belangenbehartiger voor ondernemers in de flexbranche gaat ABU tijdens het eigen congres op 6 november a.s. op zoek naar de antwoorden.

Vintech ;)

In navolging van eerdere congressen werd Dune Pebbler gevraagd om mee te denken over de naamstelling en de styling op te zetten. We ontwikkelden een logo en passende campagnebeelden. Dit zijn kenmerkende vintage zwart-witfoto’s geworden, maar dan met hypermoderne technologische snufjes er in ge-photoshopt. Zo wordt het werk van toen en nu samengebracht. Vintech fotografie dus.

eMagazine

Met een tof eMagazine wakkeren we de interesse voor het congres aan. Hierin is onder andere het programma te zien en worden de sprekers voorgesteld. Ook is het mogelijk om direct in te schrijven voor deelname. Helaas kunnen we geen link naar het eMagazine plaatsen omdat het alleen voor genodigden is, maar bijgaand wel enkele screenshots.

klaar voor de volgende stap?

contact us
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler