Blauwen Bock

  • Design
  • Marketing

In den Blauwen Bock staat in Katwijk en omstreken bekend als het gezelligste café. Jong en oud komen hier graag samen voor een borrel, een lekkere lunch en een overheerlijk diner. In het weekend worden de tafels aan de kant geschoven zodat er plaats is voor een DJ of live muziek. Mensen komen hier voor een goede borrel en een leuke avond, dat maakt de Blauwen Bock zo gezellig. Als bureau gevestigd in de gemeente Katwijk, en met menig Katwijks personeel, is het voor ons extra leuk om voor het café te werken. Op z’n tijd een magazine en een Facebookcampagne voor de gezellige vrijdagavonden.

BOCK. Magazine


In mei 2019 is de eerste editie van het magazine gelanceerd. De menukaart werd gepresenteerd op een manier die je maar zelden ziet. Omring door mooie visuals en achtergrondartikelen over het eten, drinken, slapen en feesten. Het magazine was zelfs zo populair dat in dezelfde maand het magazine herdrukt is. Om het magazine zo mooi mogelijk te weergeven, zijn er foto’s gemaakt door onze gewaardeerde partner GDandP.

Na de eerste succesvolle uitgave is in juli 2019 de zomereditie van BOCK. gelanceerd. Na de gezellige zomerperiode was het tijd voor een BOCK. in najaarssferen. Deze editie is in november 2019 gelanceerd tijdens een vrijdagmiddagborrel in de Blauwen Bock met iedereen die meewerkt aan het magazine. Op naar editie 4!

Ook een magazine nodig voor jouw bedrijf?

Liever socializen?