Andreas College

  • Marketing

Enige tijd geleden zijn wij door het Andreas College gevraagd om de wervingscampagne voor het schooljaar 2020 – 2021 te verzorgen. Het Andreas College is gevestigd in de gemeente Katwijk en bestaat uit Limes (praktijkonderwijs), Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg) Pieter Groen (vwo, havo en vmbo-t) met TTO. De wervingscampagne bestaat uit het maken van dertien promotievideo’s voor Vakcollege Rijnmond en Pieter Groen om deze vervolgens te promoten op Facebook en Instagram. Daarnaast promoten we de scholen via Google Ads.

Vakcollege Rijnmond


Om Vakcollege Rijnmond op de kaart te zetten hebben wij vier video’s gemaakt voor de open dag. Belangrijke kernwaarden zoals kwaliteit, plezier, praktijk en persoonlijke aandacht komen terug in deze video’s. Ook hebben wij een persoonlijke video-uitnodiging gemaakt om de ouders uit te nodigen voor de voorlichtingsavond. Hieronder is de video “Vakroute Techniek” te zien, wat een onderdeel is van de kernwaarde praktijk.

Pieter Groen


Op Pieter Groen worden veel activiteiten georganiseerd om leerlingen uit groep 7 en 8 kennis te laten maken met de middelbare school. Naast de open dag kunnen de basisschoolleerlingen naar de TTO-middag, Pieter Groen Academy Week en Ontdek PG. Net zoals op Vakcollege Rijnmond wordt er een informatieavond georganiseerd voor de ouders. Om elk evenement te promoten, hebben wij een video gemaakt. Voor de open dag zijn er vier verschillende video’s gemaakt met de focus op de kernwaarden van de school: internationalisering, persoonlijk, doorstroom en science. Hieronder is de video met het thema Science te bekijken.

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?