Dune Pebbler - Happy Customarketing

Ons verhaal

your brand / our priority

Dune Pebbler is een passievol bureau met antwoord op elke (online) marketingvraag. Het team van Dune Pebbler heeft marketing, design en online diensten in haar DNA en ontleent haar drive aan de vraag “waar kom jij je bed voor uit?”. Als full-service marketingbureau ontwikkelt het team van Dune Pebbler middelen die jouw doelen omzetten in concrete resultaten: van marketingstrategie tot eMagazine, we’ve got you covered.

Het volledig ontzorgen op marketinggebied is wat ons tot een full service marketingbureau maakt. Met een totaalpakket van diensten als marketingstrategie, creative design, webdevelopment, contentmanagement tot aan online marketing, zijn we in staat om als marketingverlengstuk te fungeren voor bedrijven in het midden- tot hogere segment.

Doordat alle onderdelen, vanaf strategie-ontwikkeling tot de uiteindelijke visuele vormgeving op één adres aan de Valkenburgseweg 48 worden gerealiseerd, kunnen we onze klanten verzekeren van een resultaatgerichte en integrale aanpak.

Customer Happiness

Dune Pebbler is ontstaan uit de combinatie van voormalig reclamebureau Dune en internetbureau Pebbler. Dune heeft met 30 jaar ervaring haar voetsporen ruimschoots verdiend met in beginsel vastgoedcommunicatie en later creatieve marketing in bredere zin. Pebbler is in 2011 gestart en heeft in korte periode een sterke positie verworven in de regio op het gebied van webdevelopment en online marketing. Al enige jaren werken de twee bedrijven veelvuldig samen en per juni 2016 heeft dit een logisch vervolg gekregen in de vorm van het samenvoegen van beide bedrijven: Dune Pebbler is een feit.

Een nieuwe naam, een nieuw bedrijf. Dat vraagt natuurlijk om een nieuwe, inspirerende koers. Die van Dune Pebbler en haar team is gebaseerd op het optimaal servicen van jou als opdrachtgever, oftewel het creëren van Customer Happiness. Denk hierbij niet alleen aan contact via korte lijnen en een vaste contactpersoon, maar vooral aan het overtreffen van verwachtingen. Kortom: happy customarketing. Voor vele van onze klanten inmiddels een bewezen succesformule. Wanna try?

we'd love to keep you updated

Dune Pebbler - Happy Customarketing
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler