Dune Pebbler - Happy Customarketing

Nieuwkomers

Bij Dune Pebbler werken we graag met jonge enthousiaste mensen. Vanaf september hebben we dan ook weer drie creatieve stagiaires in ons team opgenomen. Bernadette, Suzanne en Thijs gaan zich de komende maanden bezig houden met marketing, communicatie en webontwikkeling.

 

Bernadette

Hi, ik ben Bernadette: Commerciële Economie student aan de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het terras of in de stad met mijn vriendinnen. Ik vind het waanzinnig om nieuwe plekken te ontdekken en ben daarom als mijn studie het toelaat in het buitenland te vinden. Ik kom uit Rijnsburg en voel mij als een vis in het water bij Dune Pebbler.

Op dit moment ben ik net begonnen aan het schrijven van mijn scriptie binnen Dune Pebbler. Ik ga mij bezig houden met het label Robius, onderdeel van Dune Pebbler. Ik kijk uit naar de komende maanden en hoop natuurlijk op een tof eindresultaat!

 

Suzanne

Hoihoi! Ik ben Suzanne: vierdejaars Communicatiestudent aan Hogeschool Inholland in Den Haag. De komende zeven maanden loop ik dagelijks (behalve in het weekend natuurlijk) de brug over van Rijnsburg naar Katwijk om mijn scriptie te schrijven bij Dune Pebbler. Ik verwacht veel te leren (en te lachen) bij dit gezellige team, zodat ik over een aantal maanden mijn diploma behaal.

Naast mijn studie ben ik te vinden bij Brasserie Havenkwartier, ga ik op stap met vriendinnen, sport ik veel en wandel ik graag met mijn viervoetige maatje Micky. Mijn grootste passie is reizen en nieuwe plekken ontdekken. Mijn volgende avontuur? Met een rugzak naar Thailand na mijn afstuderen.

 

Thijs

Hi, ik ben Thijs, een student op het Mediacollege Amsterdam.

Ik zit nu in mijn vierde schooljaar van de opleiding Media Vormgever Interactief. De afgelopen 3 jaar heb ik zoveel dingen geleerd en zoveel leuke mensen ontmoet dat ik niets anders had willen doen. Buiten mijn studie ben ik dagelijks bezig om mijn passie voor ijs te uiten en daarom ben ik dus ook vaak in de sportschool te vinden, het moet er tenslotte ook weer af.

Je kunt wel zeggen dat ik enorm enthousiast ben om te beginnen bij Dune Pebbler en veel zin heb in deze nieuwe uitdaging. Ik hoop dat ik wat kan betekenen voor het team en dat we er een mooie tijd van maken.

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler